Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Professionele vaatwastechniek, reinigings- en desinfectietechnologie

MEIKO is dé specialist voor alles wat professioneel moet worden gespoeld, gereinigd en gedesinfecteerd. De meer dan 2000 medewerkers in 30 landen maken MEIKO tot een wereldwijde onderneming die een doorslaggevende rol speelt in technologie en service. Professionele vaatwastechniek, reinigings- en desinfectieapparaten en techniek voor de verwerking van etensresten: allemaal schone en intelligente oplossingen van MEIKO.

Meer informatie over MEIKO-oplossingen

Best of Market 2018
Best of Market 2018 Plaats 1: duurzaamheid en technologie

De redactie van de vaktijdschriften first class, GVmanager, 24 Stunden Gastlichkeit en Schulverpflegung verlenen deze gerenommeerde prijs in 23 categorieën in de sectoren Food & Beverage en Techniek & Uitrusting.

Duurzaamheid in optima forma

In het lifestylehotel QO is elk innovatief aspect ontworpen om een positieve impact op de wereld te creëren en de beleving voor de gasten zo aangenaam mogelijk te maken; van de kas op het dak tot de bewegende gevel en de energiebesparende installaties. En daar hoort MEIKO uiteraard bij.

lees meer

Château St. Gerlach

Oostwegel Collection is gespecialiseerd in het restaureren van historische kastelen, boerderijen en kloosters en geeft deze een nieuw leven als hotels en restaurants.

lees meer

Producten vinden
Onze machines voor Met de eigenschap

Wat is het verband tussen een wijnglas, een bakkersschaal, een bord voor de catering in een Airbus, een bedpan en een ademmasker voor de brandweer? Ze worden allemaal hygiënisch en schitterend schoon met MEIKO-technologie!

 

Succesverhalen
Beleef de geschiedenis van
Heeft u vragen?
Hoe kunnen wij u helpen?
Specifieke informatie over de door u gewenste schone oplossing van MEIKO.
MEIKO COntact
Service en contact
Ik wil