Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Professionele vaatwastechniek, reinigings- en desinfectietechnologie

MEIKO is dé specialist voor alles wat professioneel moet worden gespoeld, gereinigd en gedesinfecteerd. De meer dan 2000 medewerkers in 30 landen maken MEIKO tot een wereldwijde onderneming die een doorslaggevende rol speelt in technologie en service. Professionele vaatwastechniek, reinigings- en desinfectieapparaten en techniek voor de verwerking van etensresten: allemaal schone en intelligente oplossingen van MEIKO.

Meer informatie over MEIKO-oplossingen

De snelste weg naar schoon en droog vaatwerk

Stap zo snel mogelijk over naar het nieuwste model voorlader vaatwasmachine van MEIKO! De naam – M-iClean U – is gebleven. Verder is veel nieuw: GiO-module en afvoersysteem? Ja, maar volledig geïntegreerd in de machine. Hierdoor is minder ruimte nodig en wordt de voorinstallatie overbodig. Voor de snelste tijden bij montage en onderhoud. Energieterugwinning? Zeker, met nieuwe technologie, een nieuwe naam – ComfortAir – en voordelen waarmee u in recordtijd uw doel bereikt: tot 80% minder damp, 30 seconden sneller met een ongelooflijk goed droogresultaat.


Meer informatie

M-iQ machine voor reiniging en droging herbruikbare bekers

De M-iQ cupwasstraat is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en drogen van herbruikbare cups. Onlangs hebben we weer een machine opgeleverd, dit keer bij CupStack in Nieuwegein. Daar worden de bekers na het drogen ook gekoeld, waardoor men ze sneller kan stapelen en opbergen.

lees meer

Horecava

Gaat u ook naar Horecava? Maak dan een pitstop bij MEIKO. Want er valt heel veel te zien, proeven en doen in onze stand 02.300.

lees meer

Succesverhalen
Beleef de geschiedenis van
Heeft u vragen?
Hoe kunnen wij u helpen?
Specifieke informatie over de door u gewenste schone oplossing van MEIKO.
MEIKO COntact
Service en contact
Ik wil