0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

MEIKO servicecontracten

gastronomische vaatwasser

Optimaal plezier van uw vaatwasmachine

Met een MEIKO vaatwasmachine haalt u absolute topkwaliteit in huis. Om zijn goede conditie te behouden, heeft uw vaatwasmachine onderhoud nodig. Net als uw auto. Hiermee voorkomt u dat de machine onverwacht uitvalt, en daarmee stress en tijdverlies. Bovendien gaat uw machine nog langer mee en bespaart u kosten; een goed onderhouden machine presteert beter, garandeert uw bedrijfszekerheid en verbruikt minder energie. Nauwkeurige controle helpt potentiële storingen tijdig te herkennen en te verhelpen nog voordat ze optreden.

De voordelen van MEIKO Service

  • Wij kennen onze machines als geen ander en kunnen u dan ook het beste adviseren over het gebruik en het onderhoud.
  • Onze servicemonteurs zijn gekwalificeerde monteurs en worden regelmatig getraind in onze eigen MEIKO Academy in Duitsland.
  • Onze servicemonteurs beschikken over een professionele servicebus die uitgerust is met het beste gereedschap en de meest gangbare onderdelen.

  • Meer dan 90% van de storingen lossen we tijdens het eerste bezoek direct op.
  • Wij hanteren minimale responstijden en streven ernaar binnen 24 uur bij u te zijn, zodat u snel weer verder kunt.
  • Onze servicedienst is 365 dagen per jaar 24/7 beschikbaar. U kunt ons e-mailen via service@meiko.nl of bellen met 088 10 50 000.
  • Wij garanderen de beschikbaarheid van (voorraad) onderdelen. Zelfs van uitlopende machines zijn de onderdelen nog 15 jaar beschikbaar, vitale onderdelen vaak nog langer.
De MEIKO-service staat altijd voor u klaar
MEIKO Service is there for you

Servicecontracten

U kunt kiezen uit twee servicecontracten:

MEIKO Comfort
Dit contract verzekert u van een jaarlijkse, grondige controle volgens een uitgebreide checklist op uw vaatwasmachine. Daarnaast worden ook de slijtagegevoelige onderdelen preventief vervangen. Hierdoor verlaagt u het risico op uitval van uw machine en de kosten en ergernis die daarmee gepaard gaan.

MEIKO Premium
Met dit contract wordt u volledig ontzorgd en hoeft u alleen bezig te zijn met datgene waar u goed in bent. Naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt zijn de tussentijdse storingen en het gebruik van onderdelen bij reparaties volledig gedekt. Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van MEIKO Service op z’n best! Vraag naar de voorwaarden.

Maak een afspraak met uw accountmanager of sluit direct een servicecontract af

Wilt u direct een servicecontract afsluiten of heeft u nog vragen?
Neem contact met ons op, wij helpen u graag:   of 088 10 50 000.

Download onze servicefolder

SAMEN EEN STAP VOORUIT

Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

Meer informatie