0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Ons ondernemingsbeleid

  Innovatieve producten voor de wereldmarkt

  Ons doel is om een internationaal toonaangevende aanbieder van professionele vaatwastechniek en reinigings- en desinfectieapparaten te zijn. Onze producten bieden onze klanten overal ter wereld de beste reinigingsresultaten met een hoge efficiëntie. De best mogelijke klanttevredenheid staat centraal bij ons handelen. 

  We zetten ons in voor innovatie om aan de groeiende eisen te kunnen voldoen die onze klanten en wijzelf aan ons stellen. Tegelijkertijd houden we altijd en overal rekening met alle eisen die uit richtlijnen, wetten en normen voortvloeien. We zien altijd een direct verband tussen de voordelen voor de klant en compliance.

  Waardeoriëntatie en partnerschappen

  We hebben een reeks waarden als kernwaarden aangewezen en stellen deze als verplicht voor onze zakelijke activiteiten. Als onderdeel van deze waardeoriëntatie zien we onze klanten, leveranciers en medewerkers over de hele wereld als partners. Wij erkennen en houden rekening met hun desbetreffende culturele banden en behandelen hen allemaal met dezelfde respectvolle, humanistische houding. Op soortgelijke wijze onderhouden wij onze relaties met overheidsdiensten en geïnteresseerd publiek wereldwijd.

  Duurzaamheid

  Ons doel als waardegeoriënteerd bedrijf is het nastreven van de principes van Duurzaamheid. Dit doel is met name gericht op energie-efficiëntie en instandhouding en bescherming van het milieu.

  Ook zijn alle belangrijke zakelijke beslissingen gekenmerkt door duurzaamheid, steeds gericht op het behalen van succes op lange termijn. Dit is een doelstelling van de Oskar und Rosel Meier Stiftung (Oskar en Rosel Meier Stichting), de eigenaar van ons bedrijf.

  Bescherming van veiligheid en gezondheid

  Onze medewerkers zijn ons kostbaarste bezit. Daarom streven we binnen ons bedrijf naar de best mogelijk bescherming van veiligheid en gezondheid. Deze doelstelling is een kenmerkende leidraad voor het gedrag van onze medewerkers. Alle regels en inzichten met betrekking tot veiligheid en gezondheid worden systematisch toegepast.

  Doorlopende verbetering

  Wij zijn nooit helemaal tevreden met wat we al hebben bereikt. We blijven eraan werken onze producten en ons bedrijf te verbeteren op het gebied van effectiviteit en efficiëntie. Dit proces begint bij ons: de werknemers van MEIKO wereldwijd. 

   

  Ons managementsysteem weerspiegelt deze eisen en waarden en biedt een kader voor het stellen van doelen, de realisering ervan en de regelmatige controle van de effectiviteit en efficiëntie. 

  We laten de effectiviteit van onze organisatie regelmatig controleren door gerenommeerde, onafhankelijke instellingen. Daardoor is ons managementsysteem gecertificeerd volgens deze internationale standaarden: