0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

Zorg

Segment van ouderenzorg en bejaardentehuizen

Drie keer schoon: afwassen, reinigen en ontsmetten.

Totale hygiëne uit één hand - het verzorgingsconcept van MEIKO.
Hierdoor heeft u meer tijd voor de mensen en hun welzijn op de locaties.

Meer informatie

Hoge kwaliteit, ondanks de kostendruk: De dagelijkse spagaat.

De kosten laag houden en de kwaliteit verhogen: dat is de uitdaging waar u elke dag voor staat. Innovatieve techniek van MEIKO voor het afwassen, reinigen en ontsmetten met een eenvoudige bediening en minimaal gebruik van middelen is een sleutel tot succes.

Meer informatie

Afwasstraat versus afwaspersoneel: alles een kwestie van planning.

Complexe processen, vertakte materiaalstromen, wisselend personeel: de arbeidsorganisatie in het ziekenhuis vereist de allerbeste planning. MEIKO heeft vanuit talloze projecten de nodige ervaring opgedaan om interfaces efficiënt en individueel in te richten.

Meer informatie

Succesverhalen
Beleef de geschiedenis van

Clostridium difficile - Hygiënebeheer bij zorghulpmiddelen

De volautomatische lediging, reiniging en desinfectie van de zorghulpmiddelen in de reinigings- en desinfectiemachines minimaliseren contaminatie- en recontaminatierisico's zo veel mogelijk.

Download het whitepaper nu!

Produkt finder reinigings- en desinfectietechniek

Hygiëne in het ziekenhuis TopLine
In welk bedrijf wordt het reinigings- en desinfectieapparaat gebruikt?
Verschillende branches en toepassingsgebieden hebben verschillende verwachtingen en eisen. Vind de machine die het beste bij uw doeleinden past.
25
Bidetwasser TopLine 40 B
Wat moet worden gereinigd en gedesinfecteerd?
Vind het reinigings- en desinfectieapparaat dat voor uw toepassingsgebied het beste geschikt is.
25
Bunker TopLine
Welk soort reinigings- en desinfectieapparaat past in uw vuile spoelruimte of patiëntenkamer?
Ons aanbod strekt van het ruimtebesparende onderbouwmodel tot de volledige verpleegcombinatie met vloermodel, zowel voor vuile spoelruimtes als voor patiëntenkamers.
25
25
Moet de deur van het reinigings- en desinfectieapparaat automatisch openen en sluiten?
Houd simpelweg uw hand voor het display en de deur opent automatisch om contaminatie van de handen te voorkomen en zorgt zo voor nog meer hygiënezekerheid. Daarna de deur eenvoudig sluiten en al naar gelang de instelling van de paramer van het reinigings- en desinfectieapparaat zal het reinigingsprogramma automatisch starten.
25
U wilt graag een zo volledig mogelijk overzicht van alle relevante gegevens van uw reinigings- en desinfectieapparaat?
Alle relevante gegevens van het MEIKO reinigings- en desinfectieapparaat worden continu gedocumenteerd. Deze informatie kunt u indien gewenst en op ieder moment als protocol uitlezen, printen of op uw centrale computer archiveren. Meer informatie
25
Wilt u uw patiënten in het bijzonder beschermen tegen de Clostridium difficile ziekteverwekker?
Ons reinigings- en desinfectieapparaat is zeer effectief tegen Clostridium difficile. Bovendien wordt aanbevolen een inbouwapparaat in de natte ruimte van de kamer van de patiënt te plaatsen. Daardoor ontstaan korte wegen en afvoer bij de gebruikslocatie en zo wordt de overdracht van ziekteverwekkers voorkomen. Meer informatie
25
Wilt u een reinigings- en desinfectieapparaat dat de ziekenhuiskiem MRSA veilig verwijdert?
Onze reinigings- en desinfectieapparaten zijn bijzonder effectief tegen MSRA-kiemen. Bovendien wordt aanbevolen een inbouwapparaat in de natte ruimte van de kamer van de patiënt te plaatsen. Daardoor ontstaan korte wegen en afvoer bij de gebruikslocatie en zo wordt de overdracht van ziekteverwekkers voorkomen.
25
Detail van de bedpanspoeler TopLine
Wilt u het reinigings- en desinfectieapparaat met een voetpedaal kunnen openen en sluiten?
De voetschakelaar verhindert de contaminatie van handen voor meer hygiënezekerheid, doordat het reinigings- en desinfectieapparaat eenvoudig met een voetschakelaar kan worden geopend. Afhankelijk van de instelling van de parameter van het reinigings- en desinfectieapparaat zal het sluiten van de waskamerdeur het reinigingsprogramma automatisch starten.
25
Heeft u voor uw vuile spoelruimte nog een mogelijkheid nodig om uw afvalwater af te voeren?
Onze hygiëne-uitstortunit biedt de mogelijkheid om afwas- of bloemenwater direct ter plekke weg te spoelen en kan heel eenvoudig in een verpleegcombinatie samen met ons reinigings- en desinfectieapparaat geïntegreerd worden. Meer informatie
25
Is voor u het inactiveren van COVID 19 van essentieel belang?
Het reinigingsproces in onze reinigings- en desinfectieapparaten is effectief tegen het coronavirus. Bovendien wordt aanbevolen een inbouwapparaat in de natte ruimte van de kamer van de patiënt te plaatsen. Daardoor ontstaan korte wegen en afvoer bij de gebruikslocatie en zo wordt de overdracht van ziekteverwekkers voorkomen. Meer informatie
25
bovenbouw KD
Heeft u extra opbergruimte nodig voor de opslag van bedpannen, urineflessen en andere zorghulpmiddelen?
Ons aanbod omvat ook een compleet toebehorenprogramma, van houders of communicatie-apparatuur tot kasten en schappen. De perfecte volledige hygiëne. Meer informatie
25
bedpanspoeler TopLine hoog MEIKO
Wilt u de hoogst mogelijke flexibiliteit doordat u de A0-waarde vrij kunt selecteren (60, 600 of 3000)?
Door een flexibel besturingssysteem van de A0-waarden en zich wederzijds bewakende temperatuursensoren wordt bij onze machine de hygiëne gegarandeerd.
25
U wilt het liefst onmiddellijk in de vuile spoelruimte uw handen kunnen wassen?
Ons reinigings- en desinfectieapparaat in combinatie met een wastafel zorgt voor meer mogelijkheden voor een betere handhygiëne in de vuile spoelruimte.
Spülgut: Gemischtes Geschirr
Passende producten
Gevonden 25 machines die voldoen aan uw criteria:
Neem contact met ons op voor een individuele offerte
Kliniek Villingen-Schwenningen
Awards en prijzen
Volledige sterrenkwaliteit: bij de sfeer, bij de service, bij de vaatwasmachine.

Eigendunk stinkt zoals bekend - daarom hebben wij liever dat anderen onze techniek kritisch testen en beoordelen. De lijst van onderscheidingen en awards is lang, neem de lijst gerust eens door. Wij gaan dan weer even door met ontwikkelen, bouwen en verbeteren. Tot de volgende award. 

Offerte aanvragen

Doeltreffende werking

tegen Clostridium difficile

Zoals het deskundigenverslag van het onafhankelijke hygiëne-instituut HYGCEN Germany GmbH bevestigt, worden zorghulpmiddelen in reinigings- en desinfectieapparaten van MEIKO zeer effectief bevrijd van bacteriën en vooral van sporen van het type Clostridium difficile.

Naar het advies

Service en contact
Ik will graag