0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

Inflight catering

Inflight catering MEIKO

Thermolabel hygiënetest inflight

Het Thermolabel Proces, afkomstig uit de internationale, is een gevestigde en hoogst noodzakelijke testmethode die wereldwijd wordt ingezet bij toepassingen waarvoor een hogere desinfectie- en hygiëneveiligheid vereist is.

De Thermolabel Hygiënetest is valideerbaar en is een populaire, onomkeerbare vaatwastemperatuur-indicator voor vaatwashygiëne (HACCP-conform).

MEIKO Thermolabel vaatwasmachines zijn gemaakt voor hoogvliegers - en staan voor de hoogste hygiënestandaards in de lucht.

Thermolabel

Die Spülmaschinen mit Thermolabel sind auf den Thermolabel Test bei 71°C /159,8 F ausgerichtet. MEIKO - hygienische Sicherheit für thermische Desinfektion


Waarden waarmee het vaatwassen een vlotte vlucht wordt

Efficiëntie

Elke druppel water en chemie telt me in de kosten van uw bedrijf, maar ook het energieverbruik. MEIKO professionele vaatwasmachines behoren wereldwijd tot de allerbesten als het op verbruik aankomt. Zodat de kosten niet de hoogte in gaan.

Flexibiliteit

MEIKO vaatwastechnologie integreert perfect in nieuwe of bestaande vaatwasinstallaties. Compacte afmetingen en ruimtebesparende eigenschappen. Ontwerpen die zowel boven- als ondervloerse montage mogelijk maken. Een ruime selectie aan uitbreidingsmogelijkheden. Deze zorgen er allemaal voor dat uw nieuwe MEIKO vaat- of trolleywasinstallatie precies kan worden aangepast aan de eisen van uw cateringactiviteit.

Gemakkelijke bediening

Personeelswijzigingen, teamroulaties, shiftwisselingen – gelukkig zijn de MEIKO-vaatwasmachines een constante! MEIKO technologie is gemakkelijk te begrijpen en te bedienen. Het maakt niet uit welke crew er die dag is.

Betrouwbaarheid

Vliegtuigen moeten op tijd vertrekken, terwijl uw klanten in de lucht uitstekende kwaliteit verwachten, ongeacht wat de omstandigheden op de grond zijn. MEIKO technologie is een sprekend voorbeeld van uitstekende Duitse machinebouw, ontworpen voor een vlot en betrouwbaar bedrijf. Dag in, dag uit. Mocht het toch nodig zijn: dan is voor een competente MEIKO onderhoudsmonteur slechts een belletje nodig – 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Ergonomie

Kleurcodering, eenvoudige toegang, ergonomische werkhoogten en slimme werkstromen, zonder zwaar tillen of onhandige bewegingen maken het werken met MEIKO vaatwasmachines prettig en makkelijk. Een vlotte en goede werking is gegarandeerd, evenals een lach op het gezicht van het personeel.

Veiligheid

MEIKO vaatwasmachines zijn gemaakt voor hoogvliegers, ze garanderen de hoogste hygiënestandaards in de lucht. MEIKO systemen werken in overeenstemming met de Thermolabelnorm – de globale HCAPP-conforme norm voor toepassingen waarvoor een hogere desinfectie en hygiëneveiligheid vereist zijn. Wij helpen u ervoor te zorgen dat elke maaltijd 100% veilig is.

Vlieg mee op de vleugels der perfectie – met MEIKO vaatwastechnologie voor inflight catering

Trolleywasinstallaties

Trolleywasinstallaties van MEIKO voldoen aan de hoge eisen van de luchtvaartcatering, alsook van andere branches zoals cateraars, ziekenhuizen en industriële keukens.

Toon details

Transportvaatwasser M-iQ

Transportsystemen

Rationele systeembesturing is de logische voortzetting van de modernste spoeltechnologie in een grote keuken. Met de transportsystemen van MEIKO kunnen kosten bespaard, werkplaatsen opgewaardeerd en hygiëne verzekerd worden. Intelligente vormgeving van processen dankzij MEIKO.

Toon details

buitenkant van de krattenwasmachine

M-iQ – korventransportvaatwasmachine voor inflight catering

In de M-iQ korventransportvaatwasmachine voor inflight catering zijn schijnbaar tegenstrijdige vereisten samengevoegd in één samenhangend ontwerp: uitstekende hygiëne en veiligheid worden gecombineerd met een laag water- en energieverbruik.

Toon details

Transportsysteem

Product finder

Bent u op zoek naar de juiste vaatwasmachine voor uw bedrijf? U vindt hem hier! Selecteer eenvoudig wat u nodig heeft - onze productfinder doet de rest.

 Bistro gerechten MEIKO
Wat moet er worden gewassen?
Vind de vaatwasmachine die uw meest gebruikte vaatwerk het beste reinigt.
24
Gastronomie machines
In welk type bedrijf moet er worden gewassen?
Verschillende branches kunnen verschillende eisen stellen aan een vaatwasmachine. Vind de machine die het beste bij uw bedrijf past.
24
Mand vaatwasser UPster K
Wat voor soort machine heeft u nodig?
Ons aanbod varieert van een ruimtebesparend model voor onder de bar tot een XXL bandtransportvariant.
24
Meiko Massblatt onder aanrecht vaatwasser UPster
Moet u bij de keuze van uw machine rekening houden met beperkingen in de breedte/lengte?
Hoe breed/lang moet de machine zijn? Gangbare afmetingen of speciale eisen? We vinden een passende oplossing voor u.
24
grün Button
Heeft u al een bepaald model in gedachten?
Mocht u reeds bekend zijn met onze producten, dan kunt u uw favoriet selecteren.
24
24
 Gastro vaatwasser MEIKO
Wilt u uw glazen niet meer te hoeven poleren?
Geen strepen, geen randen, geen vuil: kies voor een omgekeerd osmosesysteem voor een betere waterkwaliteit.
24
Wilt u energie besparen en minder damp in uw keuken?
Kies met energieterugwinning voor een goed ruimteklimaat en een verbeterde efficiëntie op het gebied van energie.
24
Raak het display aan
Wilt u graag een zo gebruiksvriendelijk mogelijke machine?
Onze complexe technologieën moeten zo intuïtief mogelijk te gebruiken zijn.
24
Airsteam-zicht in de motor
Moet het vaatwerk zo droog mogelijk uit de machine komen?
Het vaatwerk is bijzonder snel droog en kan snel weer worden gebruikt.
24
Meiko vaatwasser M-iClean H
Is een ergonomische kap die automatisch open en dicht gaat interessant voor u?
Onze automatisch kap ondersteunt lichte en ergonomische bewegingen in de spoelkeuken.
24
De industriële vaatwasser FV 250.2
Heeft u vaak sterk verontreinigd vaatwerk dat moet worden gewassen?
Zit er bijzonder hardnekkig vuil op het vaatwerk of wordt dit niet meteen gewassen, dan moet u hiermee rekening houden bij het kiezen van uw machine.
24
 Systeem met omgekeerde osmose - GiO-module
Heeft u een waterontharder of demineralisatie (ontzouting) nodig vanwege de waterkwaliteit in uw regio of vanwege het gewenste wasresultaat?
Afhankelijk van de aanwezige waterkwaliteit dragen verschillende zuiveringsprocessen, zoals waterontharding, gedeeltelijke of volledige demineralisatie, bij aan het perfecte wasresultaat.
24
vaatwasser M-iQ
Heeft u misschien een bandtransport- of een korventransportmachine nodig om extreem veel vaatwerk weg te werken?
Branches die enorme piektijden kennen, hebben een vaatwasmachine nodig die aan hun eisen voldoet.
Spülgut: Gemischtes Geschirr
Passende producten
Gevonden 24 machines die voldoen aan uw criteria:
Neem contact met ons op voor een individuele offerte
Vaatwasmachine inflight catering
Awards & prijzen
Perfect in lijn met de processen in de inflight catering: MEIKO vaatwastechnologie

Uitvaltijden op de grond zijn de duurste tijden voor luchtvaartmaatschappijen. Daarom verlopen processen op luchthavens wereldwijd extra snel. De vaatwastechnologie moet het ook allemaal bij kunnen houden. Daarom zijn bedrijfstijden van 20 uur per dag geen probleem – MEIKO vaatwastechnologie staat voor de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en voor extreem duurzame producten. Belasting wat betreft energie, water en bedrijfskosten zijn te overzien, omdat MEIKO toonaangevend is op het vlak van verbruik dankzij energieterugwinning en de deskundige Duitse machinebouw. Hetzelfde geldt voor de hygiëne, aangezien we ons aan de hoogste normen houden.

Offerte aanvragen

MERCURY AWARD
Support / contact
Ik heb behoefte aan

Brandschoon vaatwerk – geen compromissen.

Zowel in de lucht als op de grond geldt: keep it clean! MEIKO wast op volle kracht. Ontdek onze professionele vaatwasmachines.

Meer weten…