0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

Bespaar tijd met een professionele vaatwasmachine

Hoe innovatieve vaatwastechniek in de horeca helpt met het besparen van tijd en geld

Tijd wordt steeds waardevoller, zowel privé als zakelijk. Horecaondernemers moeten tijdverspillers elimineren en investeren in snelle workflows. Bijvoorbeeld door professionele vaatwastechniek. Zo voldoen ze aan de verwachtingen van de klanten en verbeteren ze de bedrijfsresultaten.

 

Gasten hechten veel belang aan snelle service. Dat is de conclusie van een onderzoek van Bookatable by Michelin van 2017. Langer dan een half uur wachten op je eten en drinken? Voor 60 procent van de bijna 3 000 respondenten een no-go! Horecaondernemers moeten hier rekening mee houden. Want hoe langer de wachttijd, des te ontevredener de gasten. Sommigen wisselen geïrriteerd van locatie, met een knorrende maag en zonder te betalen. Dit vermindert de tafelomzet en is schadelijk voor het imago. Wat te doen als de timing niet klopt en het bedrijf lijdt? Optimaliseer de keukenprocessen, verwijder tijdverspillers en vertrouw op professionele vaatwastechniek!

De spoelkeuken: het kloppende hart van het afwasproces.

In de keukens van internationale hotels, restaurants en andere horecagelegenheden moet alles lopen als een trein: achter snijplank, fornuis en friteuse, maar ook in de spoelkeuken! Die is het kloppende hart van het afwasproces. En het oog van de naald. Want alleen als het afwasproces perfect is afgestemd op de gehele workflow, kunnen gasten “just in time” worden verzorgd. Zelfs tijdens spitsuren.

Turbosnelle professionele vaatwasmachines voor vaatwerk, bestek en glazen maken het verschil. Ook helpen ze ervoor te zorgen dat de omzet aan het eind klopt. Johann Wagner, productmanager bij de Duitse specialist in vaatwastechniek MEIKO, beschouwt spoelkeukens als onafhankelijke productiegebieden: “Het gehele afwasproces bestaat uit afzonderlijke functionele gebieden die naadloos op elkaar moeten aansluiten“, zegt de expert in de “Allgemeinen Hotel- und Gastronomie-Zeitung”. Vanuit zijn oogpunt liggen de grootste problemen in de organisatie van het afwasproces.

Horeca vaatwasmachines scoren op snelheid

In professioneel ingerichte spoelkeukens maken moderne horeca vaatwasmachines optimaal gebruik van hun snelheidsvoordeel, ze passen namelijk perfect in het gehele proces en worden zo snel terugverdiend. Professionele vaatwasmachines doen hun werk binnen drie tot vijf minuten. Dit is verbazend. Wat zou u ervan vinden als de moderne vaatwastechniek uw bedrijf in de toekomst nog meer tijd bespaart? Maar liefst 30 seconden per wascyclus! Bereken nu de tijdsbesparing per dag, week, maand en uiteindelijk voor het hele jaar. Zoveel tijd kunt u besparen met de nieuwe M-iClean U van MEIKO. De horeca vaatwasmachine is door de MEIKO experts verder ontwikkeld en bespaart niet alleen tijd, maar ook tot wel 20 procent energie en laat tot 80 procent minder damp ontsnappen bij het openen. De eenvoudige bediening van de machine is gebleven.

 

Industry Clip USA Meiko
Glanzend serviesgoed voor echte jongens
met de Gastro vaatwasser M-iClean U

Verlies geen tijd

Optimaliseer uw workflows, vooral waar zich snel knelpunten kunnen voordoen: in de spoelkeuken. Verouderde of niet goed gekozen vaatwastechniek kost tijd en geld. Met snelle horeca vaatwasmachines zoals de nieuwe M-iClean U van MEIKO heeft u alles onder controle. Ook uw gasten zullen dit merken en graag terugkomen!

U wilt tijd besparen in uw spoelkeuken en uw bedrijfsresultaten verbeteren?

Lees meer informatie over de nieuwe M-iClean U


SAMEN EEN STAP VOORUIT

Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

Meer informatie