0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

De nieuwe horeca vaatwasmachine

M-iClean U – de snelste weg naar schoon en droog vaatwerk

M-iClean U

Een nieuw tijdperk in vaatwassen is aangebroken

De kwalificatie en warming-up zijn afgerond en het aftellen naar de verkoopstart in 2019 is begonnen. Bereid uzelf voor! MEIKO lanceert een nieuwe horeca vaatwasmachine. De naam – MEIKO M-iClean U – is gebleven, maar verder is heel veel nieuw.

Ons designteam heeft op volle toeren gewerkt om onderdelen en functies te optimaliseren. GiO-module en afvoersysteem? Ja, maar volledig geïntegreerd in de glazenspoelmachine. Dat bespaart ruimte, installatie- en onderhoudskosten. Energieterugwinning? Natuurlijk! En dat zeer efficiënt met een groter roestvrijstalen oppervlak. De naam: MEIKO ComfortAir. Neemt tot 80% van de damp op. Voor comfortabel, aangenaam en supersnel vaatwassen. Hygiëne? Ongelooflijk! Het schone leidingwaterwater en het condenswater bevinden zich altijd in een goed gescheiden circuit.

   Systeem met omgekeerde osmose - GiO-module
  Gio Module omgekeerd osmosesysteem - Vaatwastechnologie

  De MEIKO GiO MODULE is in verschillende formaten beschikbaar, als aparte compacte unit of als ingebouwd omgekeerd osmosesysteem.

  ComfortAir

  bereik uw doel sneller met de nieuwe energieterugwinning

  0
  procent dampreductie*
  M-iClean UM gevuld met een bril
  0
  seconden tijdsbesparing*
  MEIKO glazenwasser M-iClean US
  0
  procent energiebesparing*
  MEIKO M-iClean UL met metalen platen

  De nieuwe M-iClean U past ook bij u –
  wij adviseren u graag!

  Vraag nu advies aan

  Conclusie: met de nieuwe horeca vaatwasmachine M-iClean U breekt een nieuw tijdperk in vaatwassen aan. Fantastisch!

  Bereik uw doel sneller met:

  • kortere wascycli
  • meer comfort en minder damp
  • snellere droging
  • snellere installatie
  • lagere exploitatie- en onderhoudskosten
  • optimaal schoon en hygiënisch wasresultaat

  Op weg naar succes met de nieuwe horeca vaatwasmachine M-iClean U

  Ervaar alle voordelen, keer op keer!

  MEIKO pre-installatie
  Sneller geïnstalleerd

  Alle componenten voor de afvoer zijn in de machine geïntegreerd. De compacte constructie en de volledig geïntegreerde GiO-module verminderen de benodigde ruimte en maken de tijdrovende installatie vooraf of zelfs ombouw overbodig. Dat spaart tijd, ruimte en kosten!

   

  Innovatief luchtbeheer MEIKO
  Wast sneller

  De nieuwe glazenspoelmachine M-iClean U geeft flink gas – en bespaart per wascyclus ruim 30 seconden* dankzij de opnieuw ontworpen en vergrote tank voor energieterugwinning. Een record!

   

  M-iClean U-schoteldrogen
  Droogt sneller

  Dankzij de nieuwe energieterugwinning kan nu nog meer vochtige damp op de binnenwand van de machine worden gecondenseerd. Hierdoor wordt het vocht dat achterblijft na het afwassen gereduceerd: tot wel 98%* minder op borden en tot wel 75%* minder op glazen.

   

  Rekenmachine MEIKO
  Bespaart sneller

  Dankzij de sensationele nieuwe energieterugwinning spaart de nieuwe M-iClean U waardevolle energie. Het effect: tot wel 21%* lagere exploitatiekosten. Een record!

  Vaatwasser MEIKO M-iClean U Pre-installatie
  Supersnelle filterwissel

  Bij de nieuwe M-iClean U kunt u het fijnfilter eenvoudig en snel zelf vervangen. In een mum van tijd. Een pitstop zonder wachttijden en onderhoudskosten!

   

  Weergave van de M-iClean U
  Sneller in beeld

  Met 'Private Label' kunt u van de nieuwe M-iClean U uw eigen, persoonlijke MEIKO machine maken. Personaliseer het startscherm bijvoorbeeld met uw logo. Daarnaast kunt u maximaal drie verschillende afbeeldingen als screensaver opslaan, bijv. de contactgegevens van uw dealer of ons serviceteam.

   

  snel wissen M-iClean U
  Maakt sneller vrienden

  Uw personeel zal direct blij worden van de eenvoudige bediening dankzij het blauwe bedieningsconcept, en van het aangename binnenklimaat dankzij de zeer efficiënte energieterugwinning. Dat zorgt voor motivatie tijdens het werk.

  Glasswasher MEIKO M-iClean U
  Wint altijd: Quality made by MEIKO!

  Roestvrij staal in plaats van kunststof, innovatieve techniek in plaats van oldtimers: met de topkwaliteit van de nieuwe glazenspoelmachine M-iClean U bent u op weg naar succes. Duurzaam succes!

  M-iClean U snelle verwijdering
  Sneller uitgeruimd zonder vervelende damp

  De signaalgreep springt op 'blauw': het wasproces is voltooid. Open de deur zonder damp in het gezicht. Comfortabel en snel. Zonder vocht op het meubilair en zonder beslagen bril. Schoon en hygiënisch – tijd voor de volgende wascyclus!

   

  MEIKO stoomreductie
  Stoomreductie NL

  * De gegevens zijn maximumwaarden en in vergelijking met het vorige model.