0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

John Flynn Hospital Australië

De bandtransportmachine M-iQ overtrof in het John Flynn Hospital alle verwachtingen

"De beste prijs/prestatie-verhouding, betrouwbaarheid, een eersteklas reputatie en besparingen op stroom en water."

"Dat zijn slechts enkele redenen waarom MEIKO voor het John Flynn Hospital de eerste keus voor een industriële vaatwasmachine is," aldus George Stewart, manager centrale diensten en catering.

Het John Flynn Hospital wordt geleid door Ramsay Health Care. Volgens een in juli 2014 gehouden enquête van de grootste, algemene ziektekostenverzekeraar in Australië behoort het particuliere John Flynn Hospital tot de beste vijf klinieken van het land. De kliniek is in Tugun gevestigd, aan de zuidkant van de 'Gold Coast' in Queensland. De kliniek beschikt over 326 bedden en een afdeling voor spoedeisende hulp.

Stewart vervolgt: "De spoelinstallatie ter plaatse wordt heel veel gebruikt. Dagelijks worden er 4000 tot 5000 vaatwerk- en bestekdelen alsmede dienbladen gespoeld. Daarbij komt ook nog vaatwerk van andere afdelingen van de kliniek. Toen ik mijn baan in het John Flynn Hospital begon, lagen er drie offertes voor nieuwe spoelinstallaties op mijn bureau. MEIKO's offerte was met afstand de beste.

Ik bezocht diverse klinieken om de systemen van de drie aanbieders te bekijken. De systemen van twee aanbieders konden mij niet overtuigen. De MEIKO-installatie in het Logan Hospital in Queensland, die ook de M-iQ-vaatwasmachines bevatte, was toen een jaar oud en in een perfecte conditie. Alsof de installatie pas een dag eerder was geïnstalleerd.

Het bedienend personeel was zonder twijfel overtuigd door de machine. Daarbij komen de besparingen op de energiekosten en het feit dat de investering zich loont. Ik heb dat ook al tegen collega's van andere klinieken gezegd: de aanschafprijs is wel iets hoger, maar dat loont op de langere termijn."

"Wij gebruiken nu sinds een tot drie jaar de M-iQ-vaatwasmachines en FV-pannenspoeler in de hoofdkeuken en de machines van het type FV 40.2 op de afdelingen. Onze actuele strategie is erop gericht dat wij ons totale bestand aan vaatwasmachines op de afdelingen door MEIKO-machines vervangen, want de huidige machines zijn inmiddels aardig versleten.

Door de automatische temperatuurregeling is gewaarborgd dat de machines pas met het spoelproces beginnen wanneer de juiste temperatuur is bereikt. Dat past uitstekend in ons HACCP-concept.

Bij de M-iQ-machines voeren wij draadloze temperatuurcontroles uit die 24 uur per dag aan een computer worden overgedragen.

Door over te stappen naar MEIKO hebben wij besparingen van meer dan 50% gerealiseerd op de bedrijfskosten en op het stroom- en waterverbruik. Onze medewerkers zijn enthousiast over de machines: ze zijn eenvoudig te bedienen en reinigen en hebben goed doordachte veiligheidsfuncties.

Als voorbeeld van de uitstekende service van MEIKO wil ik graag de specificatiewijzigingen bij een grote vaatwasmachine noemen: in plaats van de gebruikelijke twee ventilatoren bouwde MEIKO bij deze machine één afzonderlijke ventilator met een hoger vermogen in, zodat we waardevolle ruimte konden besparen in de droogzone. MEIKO heeft onze prestaties en besparingen enorm verbeterd en ons tegelijkertijd de best mogelijke service geboden."