0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Bronson Battle Creek Hospital

In het Bronson Battle Creek hospital is men zeer tevreden over de betrouwbaarheid van MEIKO

MEIKO bood niet alleen de beste besparingsopties, maar hielp ook mee om de spoelkeuken tot een efficiënte werkomgeving om te vormen.

Dit ziekenhuis maakt deel uit van het Bronson-gezondheidssysteem en is verantwoordelijk voor meer dan 200.000 mensen in South Central Michigan. Bijna 9.000 medewerkers verzorgen patiënten en families in geheel zuidwest Michigan en het noorden van Indiana.

In 2014 kocht het ziekenhuis een nieuwe M-iQ-bandtransportmachine, nadat men de offerte van MEIKO met die van een andere grote fabrikant had vergeleken. MEIKO bood niet alleen de beste besparingsopties, maar hielp ook mee om de spoelkeuken tot een efficiënte werkomgeving om te vormen.

Twee jaar later gaf John Fear, chef van de levensmiddelen- en voedingsdienst zijn feedback over de prestaties van de nieuwe machine.

In hoeverre zijn uw verwachtingen met betrekking tot ons product, onze service en ons bedrijf nog overtroffen?

A: Wat op mij indruk heeft gemaakt, is dat de machine van 7 uur 's morgens tot 9 uur 's avonds, 14 uur per dag en 7 dagen per week in bedrijf is. In het begin was er sprake van enkele technische problemen, maar de machine is nooit uitgevallen.

Waar was u verrast over, of wat vond u het meest plezierig aan de samenwerking met ons bedrijf?

A: Dat de onderdelen die aan het eind van de dag moet worden gereinigd een blauwe kleur hebben, maakt de reinigingswerkzaamheden aan het einde van de dienst eenvoudiger. De MEIKO-machine is zeer betrouwbaar.

Is er verder nog iets dat u hieraan zou willen toevoegen?

A: Het bedieningspersoneel is zeer onder de indruk van de machine. De machine laat zich gemakkelijk bedienen, de reiniging is eenvoudig en de drie keer per dag vereiste daling van de temperatuurwaarden gaat volledig probleemloos.

In eerste instantie hadden we onze twijfels, of de samenwerking met een fabrikant op zo'n grote afstand wel goed zou gaan, maar er was een plaatselijk bedrijf dat gecertificeerd was voor de werkzaamheden aan MEIKO-machines. MEIKO organiseerde zelfs ter plaatse in Nashville een opleiding voor leveranciers van het Bronson-ziekenhuis. Als het Bronson hospital de servicedienst nodig had voor de MEIKO-machine, liep de MEIKO-servicedienstafdeling alles na, om er voor te zorgen dat de machine probleemloos functioneerde en alle problemen waren verholpen.

Op een gegeven moment was er steeds opnieuw een probleem met een klep in de machine. De technici in Duitsland keurden het gebruik van een onderdeel dat niet origineel van MEIKO was, goed. Als dit onderdeel in Duitsland had moeten worden gemaakt en naar Amerika had moeten worden verzonden, had de reparatie te lang geduurd. Zowel de ondersteuning als de nazorg waren goed. Het Bronson hospital was zeer tevreden met alle uitgevoerde reparaties.

Dit serviceniveau kunnen de meeste apparatuurfabrikanten niet evenaren.

"Als ik opnieuw een machine van deze afmeting nodig heb, zou ik absoluut weer een  MEIKO kopen."

Bronson Battle Creek is door de Vereniging voor Gezondheid en Ziekenhuizen onderscheiden voor zijn programma "Operation Fit", een initiatief voor scholen tegen overgewicht bij kinderen in Calhoun County. Het programma omvat meerdere activiteiten die de gezondheid van de leerlingen moet verbeteren, o.a. 's morgens lichamelijke beweging, ontbijten in de klas, structurele pauzes en "herstelperioden voor de hersenen". De leraren ontvangen speciale pakketten voor deze activiteiten, waarmee ze de kinderen vertrouwd maken met voeding en een gezonde levensstijl. Zowel het personeel als de families wordt met demonstraties geleerd hoe men gezond kookt.