0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Icon Gastronomie

Het toppunt van hygiëne – MEIKO vaatwerkspoelmachine

MEIKO wast op 3000 meter hoogte de vaat van de horeca op de Zugspitze

Deze bouwplaats was in de meest ware zin van het woord een evenwichtsoefening op het slappe koord: de enige mogelijkheid om de horeca op de Zugspitze en daarmee de top van de hoogste berg in Duitsland op een hoogte van 3000 meter te bereiken was met de kabelbaan. Daarom verpakte het logistieke team bij MEIKO in Offenburg alle onderdelen van de M-iQ bandmachine en een M-iClean H doorschuiver om deze naar de bergtop te transporteren – en al spoedig zweefden de afzonderlijke delen van de vaatwasmachine naar het gemoderniseerde horecagedeelte. Het team ging meteen mee naar boven om ter plaatse de modernste vaatwastechniek te monteren.

Terwijl bij het manoeuvreren van de onderdelen van de vaatwasmachine elke centimeter telde, kon het MEIKO-team in de pauze genieten van het vrijwel eindeloze uitzicht over de Alpen. Een echte beloning voor goed gepland maatwerk....

Elk jaar genieten meer dan een half miljoen bezoekers van dit spectaculaire vergezicht. Zij staan perplex en genieten – van koffie uit een kartonnen bekertje. Maar dat verandert nu. De nieuwste vaatwastechniek van MEIKO zorgt voor hygiënisch smetteloos gereinigd porseleinen servies. Daaruit smaakt de koffie niet alleen veel lekkerder, het is ook beter voor het milieu.