0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

De restaurantketen Au Bureau vertrouwt op MEIKO

De doorschuifmachine M-iClean H staat op de Engelse tijd

Deze zomer heeft onze M-iClean H zijn intrede gedaan in de chique wereld van de traditionele Engelse pubs. Er werd namelijk een nieuwe vestiging van Au Bureau in Perreux sur Marne opgericht.

In dit fluwelen decor kunnen klanten de hele dag door terecht om even op adem te komen. Deze atypische en gezellige pub biedt verschillende doordachte en efficiënt ingerichte hoekjes. De traditionele bar, die als 'vlaggenschip' van dit etablissement kan fungeren, alsook de tafels en hoge stoelen nodigen klanten uit om er ontspannen van een aperitief te genieten. De viplounge met zijn comfortabele bankjes is de ideale plek om een gezellige maaltijd te delen. Op het grote terras kan men met een heerlijk fris biertje, de absolute vedette van de drankenkaart, van het mooie weer genieten.

Au Bureau is 7 dagen op 7 open en biedt een eenvoudige en gulle keuken. Op de rijke en gevarieerde kaart staan toppers zoals burgers en croques, de typische pubgerechten. Au Bureau biedt met een capaciteit van 110 personen twee diensten per dag. Dit betekent dat er in totaal ongeveer 3000 tot 5000 maaltijden per maand geserveerd worden. Om dit hoge ritme vol te houden, heeft Au Bureau een betrouwbare en efficiënte uitrusting nodig. Om deze redenen werd MEIKO gekozen. De heer Touron heeft zijn ander etablissement, het Café Leffe in Bourg-la-Reine, met een glazenwasser M-iClean Gio met geïntegreerd osmosetoestel uitgerust. "Ik ben heel tevreden over de doeltreffendheid van uw machine en over de contacten die ik met MEIKO onderhoud. Het lag dan ook voor de hand dat ik opnieuw een beroep zou doen op uw kennis voor de opening van mijn vestiging Au Bureau." Om aan zijn vraag te beantwoorden, heeft onze commercieel verantwoordelijke, Sabine Betirac, twee machines uit het M-iClean-assortiment voorgesteld, de nieuwe generatie professionele vaatwerkspoelmachines getekend MEIKO met een harmonieuze combinatie van hoogwaardige wastechnologie en vernieuwend design. Voor de bar werd er een M-iClean UM GiO met osmosetoestel geïnstalleerd. De keuken werd daarentegen met onze recentste innovatie in avant-première uitgerust: de M-iClean H bedrijfsvaatwasser.

Het revolutionaire systeem voor automatische opening en sluiting van de kap in combinatie met het automatische detectiesysteem voor de manden hebben Laurent Touron overtuigd. Dankzij dit systeem haalt hij een beter rendement. Marvin, de afwasser bij Au Bureau, bevestigt dat hij wel 5 minuten tijd per wasbeurt kan winnen. Dit is één van de belangrijkste voordelen van het geautomatiseerde systeem. Terwijl de machine de wascyclus automatisch regelt, kan hij de volgende mand voorbereiden. Ook de reiniging zelf verloopt bijzonder efficiënt, benadrukt Marvin: "Met deze machine volstaat het voor de eerste keer dat ik het vaatwerk even snel afspoel voor ik het in de mand zet en het vaatwerk komt er netjes gewassen uit. Met de andere machines moest ik het vaatwerk eerst krachtig schoonwrijven voor ik het in de wasmachine zette en soms moest ik de machine zelfs twee keer doen draaien om het vaatwerk schoon te krijgen."

Marvin weet als gebruiker ook de ergonomie van de machine te waarderen. Dankzij het systeem voor de opening en sluiting van de kap en het aanraakscherm op ooghoogte zijn herhaalde bewegingen minder intens. "Op het eind van de dag heb ik minder pijn aan mijn armen en rug. Ik hoef de kap van de machine niet langer te openen en te sluiten en ik moet ook de startknop niet meer indrukken. De machine doet het voor mij, ik hoef helemaal niks te doen", legt Marvin uit. Ook al had Marvin in het begin wat problemen om de machine met het aanraakscherm te programmeren, onze M-iClean H heeft hem ondertussen helemaal overtuigd: "Het is echt een cool apparaat", roept hij uit. Dankzij zijn spitstechnologie is M-iClean H een knap staaltje gebruiksvriendelijkheid en ergonomie.

Vlinderspoelparadijs
ErgonomieComfort-pakket

Door de automatische korfherkenning is zelfs het aantikken niet meer nodig. Schuif de korf er aan de zijkant in en de machine doet de rest. De geavanceerde droogtafel zorgt voor perfectie tot het einde: geen drogen, geen poleren.