0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Gate Gourmet Catering

Gate Gourmet sluit wereldwijd contract af voor levering van vaatwastechnologie

Gate Gourmet is de grootste onafhankelijke cateraar ter wereld voor de luchtvaart en het spoorwegbedrijf.

De onderneming verzorgt overal ter wereld meer dan drie miljoen vluchten per jaar met eten en drinken. De onderneming werkt op vijf continenten en serveert de passagiers van hun klanten (o.a. British Airways) meer dan 250 miljoen maaltijden per jaar, die worden bereid in 122 keukens.                                                     

Binnen Gate Gourmet zijn er 26 verschillende afdelingen die ieder een belangrijk deel van het werk beheren. Denk aan de inkoop, de productie van levensmiddelen, het vlootbeheer, en de service voor onderhoud en reparatie van apparatuur en installaties.

Michel Brelaz, programmamanager bij Gate Gourmet, legt uit wat de sleutel is tot financiële controle over een dergelijk complexe onderneming: "Partnerschap voor totale kosten".

Binnen het segment "nieuwe apparatuur", zegt hij, "overstijgt dit partnerschap de gebruikelijke zakelijke relaties."

"Het gaat niet om zakendoen op de korte termijn, maar om een partnerschap voor de toekomst dat voor beide partijen waarde toevoegt."

Het pas gesloten leveringscontract tussen MEIKO en Gate Gourmet voor de wereldwijde levering van vaatwas- en desinfectie-installaties is een voorbeeld van zo'n partnerschap met voordelen voor beide kanten.

Gate Gourmet profiteert van vaste prijzen tijdens de looptijd van de overeenkomst, met korte lijnen naar de contactpersonen, een centraal contactpunt en forse tijdsbesparingen.

Zo heeft het partnerschap de zakelijke relatie naar een hoger plan getild. Een goed voorbeeld voor de meerwaarde die hieruit is ontstaan, is de enorme besparing, die de partners hebben bereikt door zich te concentreren op de reële eisen aan de vaatwastechnologie.