0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Radisson Hotel & Conference Centre London Heathrow

Duidelijke return on investment voor het grootste hotel en conferentiecentrum van luchthaven Heathrow

Het Radisson Hotel & Conference Centre London Heathrow biedt 895 gastenkamers en suites, alsook de grootste vergaderings- en evenementenfaciliteiten van Heathrow met twee conferentiecentra en 41 vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 700 mensen voor conferenties en 500 voor banketten.

In 2016 werd het restaurant gerenoveerd, met inbegrip van een gloednieuwe M-iQ-transportvaatwerkspoelmachine van het rack-type.

Ian Bird, de hoofdingenieur, complimenteerde MEIKO voor de gedetailleerde kostenprojecties, die verstrekt waren door de Development Manager – Business & Industry voor MEIKO in het V.K., Mark Sharland.

Hieruit bleek een duidelijke winst in duurzaamheid, waaronder aanzienlijke verminderingen van stroom-, water- en chemicaliënverbruik vergeleken met het bestaande vaatwassysteem van een andere Duitse producent.

„MEIKO maakt het eenvoudig zijn eigen aanbod met dat van de andere producenten te vergelijken."

"De offerte bevatte een gedetailleerde projectie van energiebesparingen, die op hun beurt een duidelijke return on investment opleverden,” zei Bird.

De kostenprojecten toonden in een vergelijking per uur:  

Elektriciteit:
M-iQ £ 3,29/u. Bestaand: £ 6,02/u.

Waterverbruikskosten (£/u.): 
M-iQ: £ 0,74  Bestaand £ 1,44

Detergentkosten (£/u.):
M-iQ: £ 0,78  Bestaand: £ 3,08 
(M-iQ heeft een aanzienlijk verlaagd volume van het uiteindelijke spoelwater)

Vergelijking van jaarlijkse werkingskosten: 
M-iQ: £ 14.045,20 Bestaand: £ 30.76,80

Totale kostenbesparing per jaar met M-iQ: £ 16.731,60

„Ons vertrouwen om voor MEIKO te kiezen werd extra versterkt doordat de machine een verlengde garantie voor vervangingsonderdelen en arbeidskosten had – een goede indicatie dat een bedrijf in de betrouwbaarheid van zijn product gelooft,” aldus Bird.

Opgenomen model: M-iQ K-M54 V6 P6, met een doorvoer van maximaal 130 racks per uur. De model is ideaal geschikt om gemengde artikelen te verwerken, zoals vaatwerk, bestek, glazen en keukenobjecten/Gastronorm-pannen enz.

Dit specifieke vaatwassysteem heeft tevens een plaatsbesparend rack-terugkeergedeelte van 180 graden, dat het schoongemaakte vaatwerk terug naar de bediener brengt, wat eveneens plaats bespaart om gewassen vaat te verzamelen en op te slaan.

OPMERKING: er was geen bijkomende ventilatie naast de kamerventilatie vereist, hetgeen 1000’en ponden aan mechanische en elektrische kosten bespaart.