0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Alleen het beste van het beste - op landgoed Hühnerhof

Bespaar ruimte en kosten met de nieuwe M-iClean U voorlader vaatwasmachine

 MEIKO Hühnerhof golfbaan luchtfoto

Wat was er het eerst - de kip of het ei? Op landgoed Hühnerhof in het Rijn-Maingebied is het antwoord snel gevonden: het ei. Maar dat is een lang verhaal. Ooit, in de tijd van de gebroeders Grimm, was er een rijk dat over vele valuta's beschikte. "Maar het ei had overal dezelfde hoge marktwaarde", vertelt Myriam Hecker. En zo kwam de eigenaar van het landhuis op het idee om zijn landgoed naar een kip te vernoemen, waardoor zijn bezit een opwaardering kreeg.

"In 1980 ontdekten mijn schoonouders de boerderij in een advertentie in de krant. Ze zijn direct een kijkje gaan nemen", zegt Myriam Hecker. Wat zagen ze? Een vergeten plekje begraven onder het puin van meerdere decennia. En wat zien we nu? De naam is er nog. En ook een paar oude zandstenen muren begroeid met wilde wingerd. Maar na een liefdevolle restauratie met moderne elementen van glas en eikenhout heeft het hele areaal nieuwe glans gekregen. Alsof het landgoed-ei gepeld is! Behalve het vakwerkhuis is er nu ook een taverne, een restaurant, een golfbaan met 27 holes en een hotel met café.

Myriam Hecker zag de Hühnerhof in 1999 voor het eerst. In 2004 ging ze in het pas geopende hotel werken, in 2006 nam ze de leiding over. "Door de week zijn we een puur conferentiehotel, in de weekenden hebben we veel bruiloften en familiefeesten", aldus de gediplomeerde hotelmanager. En nu is het hotel niet alleen bekend en geliefd in heel Duitsland, maar heeft het ook prijzen gewonnen. Toch is het een familiehotel gebleven. Dat is geen toeval. "We zijn nog steeds een familiebedrijf. Elk familielid heeft zijn eigen gebied waarin hij zich helemaal kan uitleven"

En deze familie is verder uitgebreid - met de nieuwe generatie M-iClean U vaatwasmachines van MEIKO. Deze vaatwasmachine staat in het in 2018 geopende café. En als enige vaatwasmachine in het hoteldomein moet hij behoorlijk wat kunnen: gemiddeld 80 tot 120 gasten ontbijten hier in het weekend. Plus de reguliere cafébezoekers en de conferentiegasten door de week.

"Wij waarderen vooral de osmose-installatie. Je merkt een duidelijk verschil bij het wasresultaat. Nog een argument: dat juist dit systeem, de GiO-module, bij de nieuwe M-iClean U volledig in de vaatwasmachine geïntegreerd is! Dit bespaart ruimte, tijd en installatiekosten. "Omdat de keukenplanning al klaar was, hadden we een bijzonder ruimtebesparend model nodig". Dankzij MEIKO hebben we het gevonden. Ook het blauwe bedieningsconcept was overtuigend 

"We hechten veel waarde aan kwaliteit. Dat begint bij de meubels, die bijna allemaal in onze meubelmakerij worden gemaakt. En dat geldt zeker ook voor onze vaatwasmachine. Daarom hebben we voor MEIKOgekozen." Kwaliteit, familiegevoel, werken met hart en ziel" - deze mix inspireert. Niet alleen de gasten worden hierdoor geïnspireerd. "Iedereen hier - ook alle medewerkers - beleven dit zo", zegt Myriam Hecker. We zijn net een grote familie.

 Systeem met omgekeerde osmose - GiO-module
Gio Module omgekeerd osmosesysteem - Vaatwastechnologie

De MEIKO GiO MODULE is in verschillende formaten beschikbaar, als aparte compacte unit of als ingebouwd omgekeerd osmosesysteem.