0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Dutchman Hospitality

Dutch Valley Restaurant, Sugarcreek, OHIO

“The Dutchman Hospitality Group” serveert meer dan twee miljoen maaltijden per jaar. “The Group” bestaat uit vijf restaurants, bakkerijen in vier steden in Ohio, twee herbergen, vier winkels, een lokale voedselmarkt en een groothandel.

Dutchman onderzocht meerdere fabrikanten en na grondig onderzoek begrepen zij dat de Meiko technologie de kleinste impact had op het milieu en in totaal de laagste verbruikskosten had. De ingeschatte besparing per jaar bij gebruik van de M-iQ vaatwasmachine in vergelijking met eerder gebruikte machines, kwam uit op meer dan $10,000.

Mike Palmer- President: ”Toen wij en onze technische staf een analyse maakten van de verschillende fabrikanten en de apparatuur, kwamen wij tot de conclusie dat de Meiko technologie de anderen overtreft. Het leek erop dat Meiko een voorsprong had in de ontwikkeling van nieuwe technologie, zoals het warmte-terugwin systeem en de hoeveelheid water die nodig is voor de laatste spoelfase.”

“Net zo belangrijk echter, was de ondersteuning en deskundigheid van hun mensen, op het gebied van indeling en vormgeving om de efficiëntie te vergroten en de ondersteuning na aankoop in training en onderhoud. We zijn dankbaar om Meiko als partner te hebben in het vaatwas-gedeelte van ons bedrijf. “