0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Collectie Oostwegel, geïnspireerde hotels en restaurants

Oostwegel Collection is gespecialiseerd in het restaureren van historische kastelen, boerderijen en kloosters en geeft deze een nieuw leven als hotels en restaurants.

Oostwegel Collection bestaat uit drie luxe hotels en achts restaurants in Zuid-Limburg, een regio in het meest zuidelijke deel van Nederland. Maastricht is de hoofdstad van het gebied, dat grenst aan Duitsland en België; Keulen en Brussel zijn beide minder dan een uur rijden.

Eigenaar Camille Oostwegel creëert een 'kunstzinnige samensmelting van cultuur, service en gastronomie'.

Dit is o.a. te zien bij de recente uitbreiding op het landgoed van Château St. Gerlach, een luxe hotel met 113 hotelkamers, suites en appartementen, drie restaurants, een spa, conferentiezalen en park. De totale investering van het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve bedroeg € 11,1 miljoen.

De kasteelhoeve stamt uit 1668 en is in 2017 volledig gerenoveerd en getransformeerd in een koffie- en lunchconcept. Het nieuwgebouwde St. Gerlach Paviljoen is een ultramoderne vergader- en evenementenlocatie met een capaciteit tot 1.000 gasten.

"Elke locatie binnen Oostwegel Collection is gelegen in een authentieke omgeving.

De locaties zijn heel verschillend, maar allemaal heel mooi en voorzien van alle luxe en gemak ", zegt Bart Kockelkoren, Hoofd Technische Dienst / Bouwcoördinator.

"We willen het beste voor onze klanten en daarom kiezen we de beste apparatuur. Het is leuk om met zulke oude gebouwen te werken, maar omdat het rijksmonumenten zijn, ben je heel beperkt in wat wel of niet mogelijk is. Dit maakt het een hele uitdaging om bepaalde dingen gedaan te krijgen. "

Een verscheidenheid aan MEIKO-apparatuur is geïnstalleerd in Château St. Gerlach, waaronder M-iClean-onderbouw-vaatwasser met GiO geïntegreerde omgekeerde osmose-waterbehandeling, DV 80.2-doorschuifmachine en een M-iQ K-S54P8-korftransportmachine met een capaciteit van 141 korfen per uur of maximaal 2.538 borden / uur.

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

Waarom koos Château St. Gerlach om met Meiko-machines te werken?

"Mijn ervaring met MEIKO-apparatuur was goed", zegt Bart Kockelkoren. "De berichtgeving uit de markt en onze adviseur op het gebied van keukenapparatuur is ook positief over de kwaliteit van de MEIKO-producten. "De prijs, de bouwkwaliteit en de materialen zijn allemaal erg goed; er valt niets op aan te merken.

"MEIKO-machines worden geleverd met uitstekende service. De samenwerking met MEIKO Nederland is prettig en hun service en kwaliteit is zeer professioneel.

"Technisch gezien zijn de wasresultaten zoals je van een machine van hoge kwaliteit verwacht; de vaat is echt schoon en droog en de GiO omgekeerde osmose installatie is belangrijk om een hoogwaardige afwerking van glaswerk te bereiken.

"Maar de mogelijkheid om grote hoeveelheden aan te kunnen, is een prioriteit. De capaciteit van de afwas is bij ons zo groot, dat we echt wel met een slim en kwalitatief goed systeem moeten werken. Deze capaciteit kan de MEIKO M-iQ K-S54-korventransportmachine goed aan. Vandaar dat we hiervoor gekozen hebben.

"De MEIKO-machines hebben ons geholpen met het verminderen van de behoefte aan mankracht. Dit heeft personeelsinzet bespaard en dat is belangrijk in deze tijd waarin het moeilijk is om nieuwe medewerkers te vinden.

"Gezondheid en veiligheid en energieterugwinning zijn ook voordelen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We willen het beste voor onze klanten en het milieu, dus we kiezen de beste apparatuur. "

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

* Januari 2018: St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve werd verkozen tot 'Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2017', waarbij zij negen andere finalisten hebben verslaan.