0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Icon Catering

Bangi Golf Resort

MEIKO voldoet aan alle hygiëne-eisen in het 5-sterren resort

Bangi Golf Resort Malaysia

"De belangrijkste reden waarom wij voor MEIKO hebben gekozen, is de solide prestatie van de machine."

Het Bangi Golf Resort in Selangor, Maleisië, deelt zijn locatie op de hoogste berg van de regio - Bandar Baru Bangi - met het pittoreske 5-sterren-resorthotel Bangi-Putrajaya. Omgeven door een prachtig landschap ligt het hotel tussen de internationale luchthaven van Kuala Lumpur en het centrum. Bezoekers genieten niet alleen van de fantastische uitzichten, maar vooral ook van de vredige omgeving die volledige rust uitstraalt.

MEIKOs bijdrage was een afwasmachine voor pannen en keukenbenodigdheden FV 130.2. Soh Chung-Ky, bedrijfsleider van het Bangi Golf Resort alsmede van het naburige hotel Bangi-Putrajaya weet precies waarom hij deze en geen andere machine wilde:

"Wij gebruiken de machine in eerste instantie voor de ontsmetting van snijplanken.""De belangrijkste reden waarom wij voor MEIKO hebben gekozen, is de solide prestatie van de machine alsmede de perfecte ondersteuning van het zeer professionele en competente team van MEIKO Maleisië." De besparing van chemicaliën, energie en water vond ik niet zo belangrijk. Het ging mij vooral om een betrouwbaar ontsmettingsproces met bijbehorende temperaturen.

Wij gebruiken de MEIKO FV 130.2 in eerste instantie voor de reiniging en ontsmetting van alle snijplanken die in onze keukens worden gebruikt. Volgens onze hygiëne- en ontsmettingsvoorschriften moeten alle binnen het bedrijf gebruikte snijplanken om de 4 uur één keer gereinigd en ontsmet worden. Met de MEIKO FV 130.2 kan dit proces eenvoudig en extreem effectief worden uitgevoerd.

De laatste Swab-test (veegtest) ter herkenning van pathogene bacteriën zoals salmonella, staphylococcus aureus, E. coli en coliforme kiemen op de snijplanken toonden aan dat de MEIKO
FV 130.2 betere resultaten behaalt dan veel van onze vroegere ontsmettingsmethoden.

"Wij kunnen erop vertrouwen dat MEIKO altijd iemand ter plaatse heeft die ons helpt als er technische problemen zijn of als de machine moet worden gekalibreerd.""De mensen van MEIKO zetten zich daadwerkelijk voor optimale reinigingskwaliteit en verbetering van onze performance in."