0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Allens catering equipment

Sprankelende resultaten voor catering van MEIKO vaatwassystemen

Alleen MEIKO’s vaatwastechniek van topkwaliteit is goed genoeg voor deze viermalige winnaar van de prijs ‘Event Hire Company of the Year’.

Allens biedt servies, bestek, glazen, tafellakens, stoelen, uitrusting voor de keuken en buitenshuis koken, baruitrusting, ledbars en -tafels, plus lobby- en tuinmeubilair.
Tot de glazen om te huren behoort Riedel – Allens is de voorkeursleverancier voor de horeca – en Riedel maakt glazen voor specifieke druivencultivars, zoals cabernet-/merlotglazen of riesling-/sauvignon blanc-glazen; elk op maat ontworpen om de presentatie van die cépage te verbeteren.

Ieder glas moet vlekkeloos schoon zijn.

„Waskwaliteit is voor ons absoluut essentieel,” zegt directeur Kevin McGuinness. „Onze glazen moeten sprankelen. Voorheen gebruikten wij een afzonderlijk waterbehandelingssysteem met omgekeerde osmose, geleverd door MEIKO, maar heden is de omgekeerde osmose ingebouwd en ik moet zeggen dat de resultaten voortreffelijk zijn en de glazen zonder vlekken drogen.”
Allens bezigt twee van de nieuwste M-iQ-vaatspoelers in Hounslow, waarbij één machine vanuit de oude locatie verplaatst werd tijdens de verhuizing naar een nieuw terrein in februari 2015. De nieuwe locatie biedt betere toegang tot het centrum van Londen en ook meer opslagcapaciteit.

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

 Waterbehandeling proces
Waterbehandelingsmethodes - Voordelen, Vergelijking, Technologieën

Water gaat bij het reinigen niet altijd dezelfde weg. Sommige van de mineralen kunnen het resultaat belemmeren door de bekende lelijke en onsmakelijk ogende sporen op glazen en bestek achter te laten.

„Ons productassortiment neemt gestadig toe als reactie op de vraag van de klanten – wij worden door kwaliteit gedreven, niet door kwantiteit. Allens Hire werkt heel nauw samen met cateraars van topkwaliteit in Londen en Zuidoost-Engeland en heeft bij sommigen van hen de status van exclusieve leverancier bereikt.
„Wij danken ons succes aan het aanbieden van een product op maat. Onze onderneming gaat over mensen die een hoge kwaliteit willen, gekoppeld aan een hoog niveau van dienstverlening. Ongeveer 80 procent van onze leveringen zijn bijvoorbeeld dusdanig getimed dat de cateraar de stoelen of glazen uit onze voertuigen kan nemen en ze onmiddellijk kan inzetten.”

Het nieuwe magazijn is uitgerust met een intern onderhoudsatelier en een spuitcabine. Na terugbrenging uit het huurgebruik wordt iedere stoel schoongemaakt, onderhouden en opnieuw ingespoten om te verzekeren dat hij aan de hoge normen van Allens voldoet. „De manier waarop een product geleverd wordt, oogt en bij aankomst functioneert, is van cruciaal belang. Daarom is vaatspoelen zo belangrijk voor ons. Onze klanten willen een glas onmiddellijk kunnen oppakken en op tafel zetten.

„Net zoals MEIKO draait onze onderneming absoluut om de kwaliteit van de dienstverlening,” vervolgt McGuinness. „MEIKO levert zijn product in een vrachtwagen met beeldmerk en zijn personeel is keurig en geüniformeerd. De synergie tussen Allens en MEIKO is hecht – MEIKO is een en al dienstvaardigheid, en wij ook.

„Wij hebben voorheen al eens K200-rack-transportmachines van MEIKO gehad, en die gingen probleemloos 11 jaar mee."

„Wij hebben een 5 sterrenservicepakket en de machines worden geheel door MEIKO onderhouden"

„... derhalve gingen wij niet elders op zoek, want de service van MEIKO is briljant."

„De machines doen alles wat MEIKO beweert. De technologie is voortgeschreden, ze zijn eenvoudiger te reinigen en het personeel vindt ze eenvoudiger qua gebruik."

„De technologie die ze gebruiken om op de panels voor de M-iQ-machines te drukken (hetzelfde mechanisme gebruikt Porsche voor autodeuren) en de nauwkeurigheid die tot uitdrukking komt in alles wat MEIKO doet, is hoogst indrukwekkend. MEIKO is een fantastisch bedrijf. Na mijn rondleiding door de fabriek in Duitsland had ik geen enkele twijfel meer over hun vaardigheid om een kwaliteitsproduct te leveren.”