0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

TÜV Rheinland, Keulen

MEIKO's vaatwastechniek voldoet aan kwaliteitseisen van de TÜV Rheinland

Voor industrie, verkeer of consumptiegoederen etc.: meer dan 2000 medewerk(st)ers wijden zich op het hoofdkantoor van de TÜV Rheinland in Keulen aan een veilige en efficiënte werking van technische installaties of producten. Kwaliteit staat bij ons intern en extern hoog in het vaandel, "wij zien onszelf als een conservatieve en gelijktijdig moderne onderneming met traditie en gevoel voor waarden", zegt keukenchef Miguel Contreras, die garant staat voor kwalitatief hoogwaardige culinaire maaltijden bij de TÜV Rheinland. Alle leveranciers moeten gecertificeerd zijn en al hun producten moeten voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm.

Daarom werd de afwaskeuken nu uitgerust met M-iQ bandtransportvaatwasmachines inclusief GreenEye-technology®.

"GreenEye is absoluut zinvol", aldus de heer Contreras.

"De GreenEye-Technology® gebruiken we in het eerste en het laatste halve uur van de maaltijduitgifte, omdat het volume aan vaatwerk op dat moment nog minimaal is. Toch is het de moeite waard, omdat we in deze tijd slechts een band hoeven te bezetten en zo een uur per dag met halve energie en de halve capaciteit aan water en afwasmiddel draaien".

"Vooral de spoelmachines zijn onze hoofdslagaders, als deze doorgesneden zijn, gaan alle alarmen af", zo benadrukt M. Contreras de technische status van de spoelmachines. En verder:

"De spoelmachines van het merk M-iQ draaien als een betrouwbare luxe auto."

"Ook wat de geluidsemissie betreft, zijn we met de machines er lichtjaren op vooruit gegaan. De machines draaien zeer stil, wat een positieve invloed heeft op de atmosfeer in de ruimte en het werkklimaat. Niets dan lof voor Meiko – voor het advies, de planning en de vaatwastechniek tot aan de eersteklas service, die door de Meiko-vertegenwoordiging in Leverkusen geboden wordt, geef ik het cijfer tien plus."