0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Zellerbäck

Traditionele bakkerij Zellerbäck tevreden met MEIKO-vaatwasmachines

"Na een spoelproces van drie minuten, kan het vaatwerk zonder extra drogen of poleren worden uitgeruimd. Dit is heel anders dan vroeger."

Beate Zeller is de vierde generatie die de traditionele bakkerij Zellerbäck leidt in Friedrichshafen. Met zes filialen en drie marktvoertuigen worden de fans van Zellerbäck ook op markten en op het achterland van de Bodensee van brood- en gebaksproducten voorzien.

Negen bakkers, drie patissiers en de verkoopmedewerkers in de filialen zorgen bij Zellerbäck voor toonaangevende verschillen. Een ingehuurd team ontwikkelt nieuwe recepten, bakt en test, "ook de verkoopmedewerksters beoordelen de smaak."

 "Door de discounters hebben we moeten bezuinigen, we moesten anders gaan denken, met de tijd meegaan en – waar haalbaar gezien de locatie – koffie, taart en snacks ter plaatse aanbieden voor consumptie. "Dit was mogelijk in vijf speciaalzaken, waarbij het nieuwste Café met ongeveer 70 zitplaatsen enkele maanden geleden in een nieuw gebouwd gezondheidscentrum in Friedrichshafen werd geopend. Hier kiezen klanten, net als in de andere filialen, uit brood- en gebaksspecialiteiten, waarbij ook het afbakken van broodjes op de agenda staat van het verkooppersoneel."

"Het bakken in de filialen vraagt veel tijd", vertelt Beate Zeller, "en gelijktijdig de gasten bedienen en het vaatwerk met de hand spoelen, dat is niet mogelijk. Hiervoor moesten we onze dames een andere lekkernij voorschotelen en hebben daarom voor de vlot werkende vaatwastechniek van MEIKO gekozen. 

Niet in de laatste plaats, omdat wij in onze productie al twee grote vaatwasmachines van MEIKO – een korfspoelmachine (K15) en een universele spoelmachine (FV 130.2) – gebruiken en hierover uiterst tevreden zijn.

Daarom draaien in de Zellerbäck-filialen de MEIKO-vaatwasmachines van de serie M-iClean U met GiO-module, alsook de machine FV 40.2G met GiO-module dagelijks op volle toeren. In het Café in het gezondheidscentrum zorgt de glazen- en vaatwasmachine M-iClean U, met automatische bediening, voor glanzende reinigingsresultaten. Snel en energiebesparend wordt de volledige vuile vaat dat teruggebracht wordt uit het Café, gereinigd. "Het vaatwerk kan na een spoelproces van drie minuten, zonder extra droging of poleren, worden uitgeruimd," geeft medewerkster Svenja Meschenmoser aan,

"Dit is heel anders dan in het verleden, alles verloopt geweldig, volautomatisch en elke collega kan er direct mee werken." En Beate Zeller, "De vaatwastechniek van MEIKO maakt ons werk niet alleen eenvoudiger, maar zorgt daarnaast ook voor hygiëne en veiligheid. Melk, slagroom en aangekoekte resten op de borden, of lippenstift op de glazen – in het Café is ook sprake van hardnekkige vervuilingen. De vaatwasmachines van MEIKO reinigen betrouwbaar en duurzaam. De hele dag door. Noch in de bakkerij, noch in de Café's willen we het zonder deze machines stellen. Met MEIKO hebben we de beste uitrusting.“

 Systeem met omgekeerde osmose - GiO-module
Gio Module omgekeerd osmosesysteem - Vaatwastechnologie

De MEIKO GiO MODULE is in verschillende formaten beschikbaar, als aparte compacte unit of als ingebouwd omgekeerd osmosesysteem.