0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Even voorstellen: Mark Roem, horecaman in hart en nieren

  1 van  / 1

  Vertel kort iets over jezelf
  Mark Roem, aangenaam. Samen met vriendin Marloes, (bonus)kinderen Nikkie en Bobby, en onze zoon Teddy wonen wij sinds mei 2020 met heel veel plezier in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik ben iemand die echt van het leven houdt en er alles probeert uit te halen. In mijn carrière ben ik altijd in de horeca actief geweest dan wel gerelateerd. Ook nu bij MEIKO kan ik volledig mijn ei kwijt en mijn ervaringen in mijn werk volop benutten. Ik ben een vechter en sta voor mijn klanten klaar. Soms een tikkie eigenwijs, goed zelfvertrouwen en een teamplayer zijn kenmerken die bij mij passen. 

  Wat doe je bij MEIKO en wat vind je het leukste aan je werk?
  Ik ben accountmanager voor de regio Zuid/Zuidwest Nederland en behartig daarnaast de belangen van een aantal key accounts. Het leukste aan mijn werk vind ik het bieden van een echte oplossing voor de klant en mijn ervaring ten volle benutten. Naast diversiteit is de vrijheid in de functie super fijn. 

  Je bent op 1 juni bij MEIKO begonnen, middenin coronatijd. Welke uitdagingen bracht dit voor jou met zich mee en hoe ga je daarmee om?
  Zeker een spannende tijd om in te beginnen en inmiddels zitten we middenin de tweede golf. Ja, het zijn moeilijke tijden maar toch heb ik al een aantal mooie projecten kunnen en mogen realiseren. Het virus heeft ook een voordeel en dat is dat hygiëne op een nog hoger plan is komen te staan en wij daar goed op in kunnen spelen. Ik grijp die kans dan ook met beide handen aan en binnen MEIKO hebben we goede tools om dit te kunnen doen. 

  Wat doe je het liefst in je vrije tijd? 
  In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn sport ijshockey wat ik nog steeds doe sinds mijn zevende jaar, mijn (bonus)zoon Bobby inmiddels ook en niet onverdienstelijk. Tevens train ik de jeugd van de Zoetermeerse ijshockeyvereniging de Panters. Daarnaast houden we erg van gezelligheid en goed eten. 

  Waar kunnen wij je ’s nachts voor wakker maken?
  Een goed gegrilde bavette met bearnaise…heerlijk!

  Waar ben je het meeste trots op?
  Zonder twijfel mijn zoon Teddy James Roem

  Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  Absoluut Aruba, maar ik heb hier ook zes jaar mogen wonen en werken.

  Wie doet bij jou thuis de afwas?
  Gelukkig onze vaatwasser, maar inruimen doen we met z’n allen ;-)

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie