0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Even voorstellen: Casper, onze slimme sales support engineer

  1 van  / 1

  Sinds 7 december werkt Casper van Uijtert op de afdeling sales support van MEIKO Nederland. Casper werd 26 jaar geleden geboren in het Brabantse Geffen, vlakbij Oss, studeerde in Enschede en vertrok vorig jaar samen met zijn vriendin naar Rotterdam om daar te gaan werken.

  Je hebt Industrial Design Engineering gestudeerd. Waarom deze studie?
  “Ik wilde graag een heel brede technische studie doen, omdat ik het gewoon leuk vind om veel dingen te weten en te kennen. Overigens niet alleen op technisch vlak. Op het gymnasium heb ik bijvoorbeeld ook kunst, geschiedenis en management & organisatie erbij gedaan”.

  Waarom ben je sales support engineer geworden?
  “Volgens mijn oma zou ik uitvinder worden, hahaha. Na mijn studie wist ik eigenlijk niet precies wat ik wilde gaan doen. Uiteraard iets met techniek, maar service en verkoop vind ik ook leuk. Tijdens mijn studie heb ik vijf jaar als verkoper gewerkt bij de MediaMarkt en veel ervaring opgedaan in bijvoorbeeld het omgaan met mensen. Na een aantal gesprekken kwam het recruitment bureau met de functie van sales support engineer en die sprak mij meteen aan, het omvat eigenlijk alles wat ik leuk vind. De technische kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan loopt gewoon door en gebruik ik nu voor het ontwerpen van projecten. Het product is de spoelkeuken, niet de machine die in de spoelkeuken staat”.

  Wat vind je het leukste aan je werk?
  “Het afwisselende. Er gebeurt heel veel, het zit soms zelfs tegen het chaotische aan door de hoeveelheid projecten waar we mee bezig zijn, maar dat vind ik juist leuk. Eigenlijk ben ik dan op mijn best. Ik hou mijn hoofd koel als het even tegen zit of het niet gaat zoals je zou willen”.

  Met welke drie woorden zou je jezelf omschrijven?
  “Slim, enthousiast en lief”.

  Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
  “Op dit moment vooral series kijken. We hebben alle streamingdiensten thuis, dus genoeg aanbod. Daarnaast vind ik het leuk om zelf geluidsinstallaties te bouwen en ik wil binnenkort weer een outdoor sport oppakken”.

  Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
  “Niet, laat mij maar lekker slapen”

  Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  “Ik heb geen voorkeur. Natuur, wandelen, stedentrip, ik vind het eigenlijk allemaal leuk”.

  Wie doet bij jou thuis de afwas?
  “Mijn vriendin en ik, we hebben geen vaatwasser”.

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie