0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Met MEIKO komt het voor de bakker

  Schone oplossingen voor bakkerijen, lunchrooms en productiebedrijven

  Van koffiekop tot bakplaat, van een paar kruimels tot aangebakken stukjes deeg, het hoort er allemaal bij in de bakkerij. De vaatwasmachine moet redelijk veel vaat verwerken en tegelijkertijd zorgen voor een hoog niveau van hygiëne. Of het nu gaat om een kleine of een grote bakkerij, een winkel, een lunchroom of grootschalige productie, MEIKO heeft voor elke wastaak een oplossing. Ons recept is eenvoudig: robuuste, slimme technologie beschikbaar in vele formaten en optimaal aangepast aan de vele uitdagingen van de bakkerijbranche. We beloven u dat MEIKO zelfs uw vuilste vaat zal reinigen.

  Download onze bakkersbrochure

  Alle schone oplossingen in één document

  Speciaal voor de bakkerijbranche hebben we een brochure gemaakt waarin we voor elke toepassing schone oplossingen bieden. Of het nu gaat om het wassen van servies, dienbladen, bakplaten, potten, pannen of andere gereedschappen, met MEIKO komt het voor de bakker.

  Download de MEIKO bakkersbrochure

  Voor bakkerswinkels en lunchrooms

  Nieuw: supersnelle voorladers

  Een nieuw tijdperk in vaatwassen

  De nieuwe M-iClean U vaatwasmachines en glazenspoelmachines verbreken alle records. Ze wassen en droger sneller, stoten minder damp uit, bieden meer comfort én ze zijn sneller geïnstalleerd. U spaart tijd, ruimte én kosten! Ideaal voor bijvoorbeeld een lunchroom of een kleine bakkerswinkel.

  Bekijk de nieuwe machines

  Voor het grotere werk

  Meer weten?

  Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw toepassing. Neem contact met ons op via telefoon 088 10 50 000 of e-mail verkoop@meiko.nl. Of bezoek ons op Bakkersvak. U vindt ons in stand E120.

  Aanvraag gratis entree Bakkersvak 2020

  Heeft u nog gaan toegangskaart? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een code toe. Hiermee kunt u op www.bakkersvak.nl gratis entree aanvragen.
  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie