0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Gaat u naar Horecava?

  Wat de pitstop voor de Formule 1 is, is de vaatwasmachine voor de horeca. Het moet snel en zorgvuldig gebeuren. En als het niet goed gaat, verlies je heel veel tijd en loopt alles in het honderd. Dat beseffen we bij MEIKO als geen ander. Kom daarom tijdens Horecava bij ons langs!

  Spetterende beursactie

  Met onze nieuwe M-iClean U voorladers zet je in recordtijd schitterend schoon vaatwerk op tafel. En met de optionele ComfortAir energieterugwinning bespaar je bovendien heel veel energie en is je vaatwerk supersnel droog. Tijdens Horecava laat onze pitcrew je zien hoe het werkt. En nóg mooier: als je op de beurs een M-iClean U bestelt, krijg je de ComfortAir er gratis bij!

  Time-out met cocktails en koffie

  In onze paddock kun je even bijkomen en genieten van een lekkere MEIKiTO of M-iCleanquiri, bereid door onze cocktailshaker. Of een heerlijke espresso of latte van onze barista.

  Rij een toptijd en win een GoPro

  Met onze racesimulator waan je je voor even een echte Formule 1 coureur. Zet jij de snelste tijd van de dag neer op de Red Bull Ring, dan win je een supergave GoPro action camera. De uitslag kun je dagelijks terugvinden op deze pagina.

  Uitslagen Formule 1 races

  Maandag 13 januari
  Winnende tijd: 1:08:74 Bart Smeekes, Coronel Entertainment

  Dinsdag 14 januari
  Winnende tijd: 1:08:92 Michiel Bernabela, Studio Bravoure

  Woensdag 15 januari:
  Winnende tijd: 1:08:73 Dani Berkhof, Brasa Beemster Bar & Kitchen

  Donderdag 16 januari
  Winnende tijd: 1:08:84 Bryan Spaan, Loetje in de Pijp

  Alle winnaars van harte gefeliciteerd! Na de beurs nemen wij contact met u op voor de overhandiging van uw prijs.

  .

  Gratis entree aanvragen

  Heeft u nog gaan toegangskaart? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een code toe. Hiermee kunt u op www.horecava.nl gratis entree aanvragen.

  ERROR: Content Element with uid "178820" and type "avmeiko_imageteaser" has no rendering definition!