Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Professionele spoeltechniek, reinigings- en desinfectietechnologie

MEIKO ontwikkelt oplossingen en ondersteunt processen voor alles wat professioneel moet worden gespoeld, gereinigd en gedesinfecteerd. De meer dan 2000 medewerkers in 30 landen maken MEIKO tot een wereldwijde onderneming op het gebied van technologie en service, die een doorslaggevende rol speelt op de markt. Professionele spoeltechniek, reinigings- en desinfectieapparaten en techniek voor de verwerking van etensresten: schone en intelligente oplossingen van de firma MEIKO.

Meer informatie over MEIKO-oplossingen

Best of Market 2018
Best of Market 2018 Plaats 1: duurzaamheid en technologie

De redactie van de vaktijdschriften first class, GVmanager, 24 Stunden Gastlichkeit en Schulverpflegung verlenen deze gerenommeerde prijs in 23 categorieën in de sectoren Food & Beverage en Techniek & Uitrusting.

Château St. Gerlach

Oostwegel Collection is gespecialiseerd in het restaureren van historische kastelen, boerderijen en kloosters en geeft deze een nieuw leven als hotels en restaurants.

lees meer

Producten vinden
Onze machines voor Met de eigenschap

Het verband tussen een wijnglas een bakkersschaal een bord voor de catering in een Airbus, een po en een ademmasker voor de brandweer? Ze worden alle schoon en hygiënisch perfect gepresenteerd met MEIKO-technologie! 

 

Succesverhalen
Beleef de geschiedenis van
Heeft u vragen?
Hoe kunnen wij u helpen?
Specifieke informatie over de door u gewenste schone oplossing van MEIKO.
MEIKO COntact
Service en contact
Ik wil