0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Royal Devon & Exeter Hospital

Er zijn twee belangrijke redenen waarom we nogmaals hebben gekozen voor een MEIKO-machine in het restaurant

"MEIKO heeft zich als zeer betrouwbaar bewezen in het ziekenhuis. De vorige (MEIKO-) machine in het restaurant werkte meer dan 12 jaar lang, zeven dagen per week, meer dan 12 uur per dag."

De cateringservice van het Royal Devon and Exeter Hospital serveert ongeveer 14.000 maaltijden per week, is 15 uur per dag, 365 dagen per jaar actief en heeft meer dan 140 fulltime en parttime medewerkers. De service verzorgt hoofdzakelijk maaltijden voor de locaties Wonford en Heavitree van het Royal Devon and Exeter Hospital.

Het hoofdgebouw van het ziekenhuis heeft twee grote vaatwassystemen. Beide machines zijn van MEIKO. Eén daarvan is gericht op de behoeften van de maaltijdservice voor patiënten. Het andere systeem, recentelijk vervangen, verwerkt de werklast van het hoofdrestaurant van 7 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds.

Shirley Jones is de manager van de maaltijdservice voor patiënten van het Royal Devon and Exeter Hospital. "Er zijn twee belangrijke redenen waarom we nogmaals hebben gekozen voor een MEIKO-machine voor het restaurant."

"Ten eerste heeft MEIKO zich in het ziekenhuis altijd bewezen als betrouwbaar in gebruik. De vorige machine in het restaurant werkte meer dan 12 jaar lang, zeven dagen per week, meer dan 12 uur per dag. Het restaurant biedt plaats aan 300 personen en we serveren meer dan 500 warme maaltijden per dag, naast snacks en broodjes.

Er is ook een apart en even betrouwbaar MEIKO-systeem voor de maaltijdservice voor patiënten. Deze service voorziet 31 afdelingen van maaltijden. MEIKO heeft bewezen een zeer betrouwbaar merk te zijn. Daarnaast is de after sales service van MEIKO fantastisch. Als er iets verkeerd gaat en er een monteur gebeld moet worden voor de korventransportmachine, zijn ze bijna onmiddellijk ter plaatse. Als ze niet aanwezig kunnen zijn op de dag dat je belt, dan zijn ze er de volgende dag.

Voor het goed functioneren van een ziekenhuis van deze grootte zijn betrouwbare machines en adequate technische ondersteuning van onschatbare waarde. Korventransportmachines die ouder worden hebben meer aandacht nodig van de monteurs. We kennen servicemonteurs van MEIKO bij naam. Campbell is echt geweldig. Hij reageert snel als we een fout melden, hij heeft de juiste reserveonderdelen en de kennis om het probleem te verhelpen. En wij zijn verzekerd van de beste technische ondersteuning."