0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Kauniala Hospital

In het Kauniala Hospital kan een medewerker nu op een andere plaats worden ingezet

"De bedrijfskosten liggen lager dan die van het goedkoopste concurrerende model en de M-iQ heeft geen vaste afzuigkap nodig, waardoor de ventilatiekosten in de spoelkeuken worden gereduceerd."

Kauniala Hospital: De laagste bedrijfskosten met tegelijkertijd minder medewerkers. Het door de architect Lars Sonck ontworpen Kauniala Hospital is in 1910 gebouwd voor gehandicapte oorlogsveteranen. De oorspronkelijke naam is Bad Grankulla.

Sinds 1945 dient het als rehabilitatiekliniek voor de Finse Oorlogsveteranenvereniging "Disabled War Veterans‘ Association of Finland". Volgens schattingen zijn er in 2015 ongeveer 4.000 gehandicapte oorlogsveteranen. Bovendien bekommert de vereniging zich ook om de echtgenotes en de weduwen. Het Kauniala Hospital is een neurologisch ziekenhuis, dat ook stationaire verzorging biedt.

Virpi Lepola, manager gastronomie, hield toezicht op de recent uitgevoerde installatie van een M-iQ van het type B-M 54 V6P6. De redenen die tot deze keuze van de M-iQ hebben geleid, beschrijft ze als volgt: "De machine beschikt over een zelfreinigingssysteem, dat door de bediener aan het einde van de dienst wordt ingeschakeld. De zelfreiniging is in 15 minuten klaar en maakt veel zaken aanzienlijk gemakkelijker. Bovendien wordt ook nog water bespaard, omdat de machine alleen het water gebruikt dat zich al in de machine bevindt.

Alle door de bediener te verwijderen delen, hebben een blauwe kleurcode, zodat het hele proces eenvoudig te begrijpen is. Tijdens de basisreiniging kunnen de waterleidingen er zeer gemakkelijk uit worden gehaald.

De bedrijfskosten liggen lager dan die van het goedkoopste concurrerende model en de M-iQ heeft geen vaste afzuigkap nodig, waardoor de ventilatiekosten in de spoelkeuken worden gereduceerd.

Bovendien kan sinds de installatie van de M-iQ een medewerker op een andere plaats worden ingezet."

M-iQ zelfreinigend
Hygiënisch werken

Aan het einde van het spoelproces reinigt de M-iQ zichzelf met gebruik van het water in de tank. Enkel de blauw gemarkeerde onderdelen moeten handmatig worden gereinigd.