0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Het Princess of Wales Hospital prijst de ergonomie van de M-iQ-bandmachine

De nieuwe M-iQ-bandmachine vervangt een oude vaatwasmachine van een andere fabrikant

Het Princess of Wales Hospital in Bridgend heeft een MEIKO M-iQ-bandmachine geïnstalleerd om een oude vaatwasmachine van een andere fabrikant te vervangen.

De spoelkeuken is operationeel van 6:00 uur tot 19:30 uur en reinigt zowel artikelen van de patiëntenafdeling als van het restaurant, waar dagelijks tussen de 400 en 500 maaltijden worden geserveerd aan bezoekers, medisch personeel en universitaire studenten in opleiding.

De Cateringmanager Michael Jefferies legt uit dat tijdens het aanbestedingsproces voor een nieuwe vaatwasmachine, er zorgvuldig is gekeken naar de milieu-impact van elke aanbieder, waaronder de kosten voor water, chemie en energie en doorlopende onderhoudskosten. In het beoordelingsproces is ook gekeken naar referentielocaties.

"De feedback van MEIKO op de aanbestedingsdocumenten bevatte wezenlijke technische en zeer gedetailleerde informatie. In feite waren de antwoorden van MEIKO van een veel hogere kwaliteit dan die van hun concurrenten."

"Een ander voordeel was de positieve feedback die we kregen van de referentielocaties, waaronder van het nabijgelegen Royal Glamorgan Hospital. Door dat bezoek en door ons eigen proces van installatie en inbedrijfstelling wisten we dat technici van MEIKO meestal binnen vier uur ter plaatse zijn. Daarnaast hebben ze alle onderdelen bij zich hebben die ze nodig hebben om iets te repareren."

"Een andere belangrijke factor was de tijd die we nodig zouden hebben om de apparatuur dagelijks te onderhouden. De ergonomie van deze nieuwe generatie machines is echt verbeterd: ze zijn makkelijker te gebruiken, de blauwe kleurcodering op de onderdelen maakt ze eenvoudig dagelijks schoon te maken en het feit dat de deuren naar buiten openen in plaats van naar boven, zorgt dat het personeel niet meer hoeft te tillen."

"Tenslotte kunnen we alle benodigde training krijgen (zo vaak als we willen) van Malcolm Pumford, de Regional Sales Director van MEIKO, en Craig Collins, de Regional Sales Manager."

"Er was echt geen vuiltje aan de lucht!"

Vlinderspoelparadijs
ErgonomieComfort-pakket

Door de automatische korfherkenning is zelfs het aantikken niet meer nodig. Schuif de korf er aan de zijkant in en de machine doet de rest. De geavanceerde droogtafel zorgt voor perfectie tot het einde: geen drogen, geen poleren.