0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Glan Clwyd Hospital

MEIKO-klantenservice "grote plus" voor Glan Clwyd Hospital

De grote plus in het voordeel van MEIKO was de back-up van de klantendienst die de Technische Dienst van MEIKO leverde.

Glan Clwyd Hospital heeft bijna 700 bedden en zit in de laatste fase van een zeven jaar durende renovatie die ook zorgde voor nieuwe keuken- en vaatwasfaciliteiten, ontworpen en geleverd door Lockhart Catering Equipment.

De spoelruimte zelf is ongebruikelijk omdat het beschikt over een aantal grote ramen met uitzicht op een binnentuin, waardoor het gebied over natuurlijk licht beschikt.

Drie machines - bandtransportmachine, pannenspoelmachine en vaatwasmachine met dubbele korf, allemaal met ingebouwde energieterugwinning en tafels - geïnstalleerd en in bedrijf gesteld door MEIKO, vervingen een verouderd 18 jaar oud bandtransportsysteem van een andere fabrikant.

Assistent Cateringmanager Peter Bell van het Glan Clwyd legde uit dat "MEIKO de tender had gewonnen omdat het apparatuur aanbood die voldeed aan onze verwachtingen omtrent betere milieuprestaties en zuinigheid gedurende de totale levensduur van de machines in combinatie met het vermogen van MEIKO om consistent een goede service te leveren.

Onze Cateringmanager, Karl Berry, ontving eerlijke feedback over MEIKO’s ondersteuning van locatiebezoeken aan ziekenhuizen in Zuid-Wales.

We hadden al MEIKO-doorschuifmachines en onderbouwvaatwassers in het ziekenhuis, dus we wisten hoe goed hun service is. Het grote voordeel van MEIKO was de back-up van de klantendienst die werd geleverd door MEIKO's Technische Dienst."

Zowel de DV270.2-pannenspoelmachine als de DV 200.2-vaatwasmachine met dubbele korf beschikt over AirConcept-energieterugwinning die helpt de benodigde ventilatie te minimaliseren door afvoerwarmte en stoom te hergebruiken om koud aanvoerwater te verwarmen.

De M-iQ-bandtransportmachine beschikt over een 'van achteren naar voren' luchtstroom; hete lucht en stoom uit de spoelsectie worden naar de voorkant van de machine geleid, wat energie bespaart door warmte vast te houden in de spoel- en voorspoelsecties en door de emissie van warme afvoerlucht te beperken. Afhankelijk van de configuratie en de omstandigheden op de locatie, kan het afvoerluchtvolume beperkt worden met 90 procent!

De vaatwasmachine met dubbele korf beschikt daarnaast over MEIKO’s GiO ingebouwde omgekeerde osmose, die zorgt voor sprankelend schone, poleervrije wasresultaten, met name bij bestek en glaswerk. Ook beperkt het het verbruik van chemicaliën zoals vaatwasmiddel en spoelmiddel.

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

punt2 AirConcept M-iQ
AirConcept

Warmteterugwinning om de luchtkwaliteit te verbeteren en efficient met de energie om te gaan