0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Nieuwe doorschuiver en glazenspoelmachine voor de Weeping Willow

De Weeping Willow is tevreden over de kwaliteit van de vaatwasmachines en de service van MEIKO

Een bijna drie jaar gesloten dorpspub is heropend na een verbluffende renovatie. Architect Peter Romaniuk had er persoonlijk belang bij om het gebouw uit de 16e eeuw op te knappen. Samen met zijn vrouw, de gerenommeerde bloemiste Paula Pryke OBE, heeft hij een familievriendelijke locatie gecreëerd die veel lof krijgt voor de kwaliteit van de spijzen.

Essentiële elementen van deze hondvriendelijke pub zijn het heldere en vrolijke interieur met de nadruk op comfortabele meubels, een bar die ontworpen is om aan de ene kant bier en aan de andere kant champagne aan te bieden en een compleet vrij zicht op de keuken en de chefkok.
In de met kaarsen verlichte rozekleurige Raspberry Room kunt u intiem dineren. De grotere eetruimte bevindt zich in een aanbouw met uitzicht op de tuin en biedt plaats aan 60 personen.

Gesitueerd in Barrow, niet ver van Bury St Edmunds en vlak bij de A14, is de plaatselijke beroemdheid Nick Claxton-Webb de chefkok.

Ontwerp en installatie van de foodservice faciliteiten zijn uitgevoerd door Reg Dawson van Dawson Design Projects. Reg Dawson koos een MEIKO FV40.2 G-GiO glazenspoelmachine voor de bar en een UPster H500 doorschuiver in de keuken, die uit het zicht van de klanten in een afgesloten hoek is geplaatst. De kap van de doorschuiver UPster H500 is ontworpen met de ventilatie aan de achterzijde, zodat de stoom wordt weggeleid van de afwasser.

“Geen enkele bar zou zonder omgekeerde osmose gerund mogen worden en MEIKO GiO is de beste,”

zegt Reg Dawson. “Je betaalt extra om een MEIKO te hebben, maar daarom zijn ze ook zo goed. Het is een firma waarmee men gemakkelijk kan samenwerken; hun machines leveren uitstekende resultaten, ze zijn betrouwbaar en na de installatie is geen terugkeerbezoek nodig zoals ik bij sommige andere fabrikanten heb beleefd.

“MEIKO is een goede koop.”

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.