0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Urban Grub, Craft Brewed, 360 Bistro

Tevreden eigenaars van M-iClean delen hun unieke verhalen

De commerciële ondertafelspoelmachine M-iClean is ontworpen om in verschillende etablissementen voor verschillende klanten schoon te maken. 360 Bistro is een wijnbar met een progressief concept en bedient op haar 5 jaar oude locatie 1200 tot 1500 gasten per week. Craft Brewed is een gemeenschapsinitiatief, een bierlokaal dat bierliefhebbers van allerlei slag bijeenbrengt. Urban Grub is een combinatie van traditioneel ‘zuidelijk’ voedsel en verse zeevruchten met een enorm aanbod aan op maat gemaakte cocktails.

Doordat hij stil en efficiënt is, kunnen bars en restaurants hun commerciële vaatwasser M-iClean een centrale plek geven zonder dat de dineer- of barervaring verstoord wordt. De ondertafelspoelmachine M-iClean UM is uitstekend om bargerei glanzend schoon te houden, waardoor het handmatig opblinken van glazen overtollig wordt. De chemische balans en hoge temperatuur maken de glazen vrij van residu’s, waardoor wijndrinkers de zuivere smaak van de drank proeven. Zythofielen krijgen de juiste hoeveelheid schuim op het bier en niet die chemische nasmaak die machines met lage temperatuur kunnen achterlaten.

De ledhendel informeert het opdienend personeel in de gehele bar door duidelijk zichtbaar te maken waar het rek met vaatwerk zich in de reinigingscyclus bevindt. Groen betekent dat het afwassen efficiënt bezig is, blauw geeft aan dat de vaatwasser klaar is voor een nieuw rek met vuile vaat en rood zegt het personeel dat er een belangrijk bericht is.

De werkverdeling en het nachtelijke afwassen worden vereenvoudigd door de blauwe indicatoren binnen in de vaatwerkspoelmachine, die het barpersoneel vertellen wat er aan het eind van de shift gereinigd dient te worden. De zichzelf ondersteunende reinigingscyclus neemt slechts enkele minuten in beslag en de vaatwasser is gereed om de volgende dag gebruikt te worden. 

Deze gebruikers van de commerciële M-iClean-ondertafelspoelmachine van MEIKO kunnen de machine ten zeerste aanbevelen aan elkeen die een vervanging voor zijn ondertafelvaatwerkspoeler zoekt.