0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

The Woodspeen

Michelin sterrenstaurant The Woodspeen over de service en de kwaliteit van MEIKO en zijn vaatwasmachines.

Hero MEIKO Woodspeen

The Woodspeen werd in 1827 als café gebouwd en meteen uitgebreid met een slagerij.

Een vernieuwd Michelin sterrenrestaurant en een kookschool, compleet met eigen groenteteelt. The Woodspeen is gecreëerd door John Campbell en weerspiegelt zijn liefde voor het platte land, goed eten tegen een betaalbare prijs en zijn liefde voor de gemeenschap en scholing.

De eerste indrukken zijn bedrieglijk, want gehuld in het uiterlijk van een 19e eeuws café met rode bakstenen, is het een stijlvolle en comfortabele bar met uitzicht op een moderne eetzaal met open keuken.

Er heerst een ontspannen sfeer, waarin men geniet van een schitterend uitzicht over het Berkshire landschap, onder een prachtig houten lamellenplafond.

John had een duidelijke visie voor zijn eigen restaurant, met de focus op een ontspannen maar attente bediening en seizoensgebonden gerechten, met ingrediënten die op zijn eigen land groeien of worden verbouwd.

John Campbell heeft in hotels en restaurants over de hele wereld gewerkt, zijn zakelijke ervaring is ongeëvenaard en bij The Woodspeen wordt zo veel mogelijk gercycled en milieuvriendelijk gewerkt.

"Alles wat we doen gaat over consumptie en afval en het efficiënt runnen van het bedrijf," zegt John Campbell.

"Als er een beleid was om 'klimaatpositief' te zijn, zou ik daar zeker voor gaan! Ons voedselafval en karton gaat naar de compost; onze nutsvoorzieningen worden tot in de fijnste mate beheerd en het businessmodel richt zich op 'geen overmaat'.

"En er is ook het liefdadigheidsaspect. Voor ons is de gemeenschap heel belangrijk, hier komen tenslotte onze meeste klanten vandaan.”

In 2018 installeerde The Woodspeen een aantal van MEIKO's laatste innovaties, waaronder een M-iClean H doorschuifmachine als steunpilaar in de keuken en een M-iClean glazenspoelmachine in de bar.

De sleutel tot beide nieuwe machines is de GiO omgekeerde osmose waterbehandeling, die de noodzaak voor waterontharders wegneemt en zorgt voor sprankelende, vlekvrije resultaten zonder dat je hoeft te poleren. De nieuwe M-iClean H MEIKO energiezuinige warmteterugwinsystemen leveren tot 21 procent besparing op in vergelijking met de vorige MEIKO modellen!

De automatische kap bespaart arbeid omdat de afwasser gewoon door kan gaan met zijn werk, in plaats van zijn werk te onderbreken om de kap op te tillen of te laten zakken. Met het bedienen van de kap gaat veel tijd verloren omdat de afwassers tijdens het tillen één of twee keer moeten stoppen om de damp naar boven te laten ontsnappen, in plaats van naar buiten op hen af. Tijdens een drukke dienst met 125 korven kan de tijdsbesparing gemakkelijk oplopen tot 45 minuten of meer.

"De katalysator voor mij om altijd terug te grijpen naar de MEIKOomgekeerde osmose waterbehandeling," zegt John Campbell.

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

Chef-kok John Campbell spreekt over The Woodspeen en zijn relatie met het Verenigd MEIKOKoninkrijk

MEIKO Ik zag een machine die kristalhelder glaswerk produceert zodra het uit de vaatwasser komt en dat is een groot voordeel voor een bedrijfseigenaar.

"RO gaat ons altijd arbeid besparen en als je kijkt naar de kosten binnen het bedrijf - arbeid, nutsvoorzieningen, materialen - worden ze niet lager, maar blijven ze stijgen.

"Ik denk dat het als ondernemer belangrijk is om het effect daarvan te verminderen door de arbeidsimpact van het afwassen en vervolgens het poleren van glazen te reduceren, samen met de hoeveelheid glasbreuk. Het is bijna zoals de marginale winst theorie*.

"De nieuwe voorlader in de bar is zeer goed. Het personeel denkt dat het zelf kan schoonmaken, omdat ze alles doen.....behalve zelf schoonmaken.

“Hij geeft geen damp af, dus het werk achter de bar kan gewoon doorgaan. En wanneer het barteam zich meer kan focussen op de bar en de klanten, in plaats van op het afwassen of poleren van de glazen, schenken ze vanzelf meer aandacht aan de klant en gaan ze misschien zelfs wel meer drankjes verkopen.

"Wat ik leuk vind aan de nieuwe doorschuifmachine met automatische kap is dat ik geen klachten krijg van het keukenpersoneel.

"Het heeft ons meer tijd teruggegeven. Van alle bedrijven die ik heb gerund, is The Woodspeen de meest multifunctionele, dus het keukenpersoneel kan bijvoorbeeld ook wat onderhoud doen of helpen bij het oogsten van de groenten. Dus als ik over de hele dag meer efficiëntie kan realiseren door de nieuwe vaatwasmachine te gebruiken, zal dat zeker geld besparen.

"Als machines dingen kunnen overnemen zodat het team verder kan met andere dingen, is dat duidelijk arbeidsbesparend en een commerciële kans voor het bedrijf.

"Betaalbaarheid is enorm belangrijk, maar veel bedrijven kijken niet naar de spreiding van de investering; ze willen de minste investering, in plaats van te kijken naar hoe het zich terugverdient.

"De partners waarmee we samenwerken zijn heel belangrijk, omdat ze je helpen bij het runnen van je bedrijf en als je de verkeerde partner of apparatuur kiest, heeft dit gevolgen voor je bedrijf.

"Als je op zoek bent naar marginale winsten - die ene extra 1 procent - als je partners het mis hebben, is je bedrijfsmodel verkeerd.

"Het is belangrijk om partners te kiezen om je te helpen bij het runnen van het bedrijf en MEIKOmaakt deel uit van onze zakelijke relatie en ik ben er erg trots op dat ik ze aan boord heb. De uitrusting is geweldig, robuust en faalt niet.”

"MEIKOwil als partner betrokken zijn en je bedrijf ondersteunen, en ze vinden het belangrijk dat het goed gaat met je bedrijf. Dat is van onschatbare waarde en dat is de reden waarom we kiezen voor Meiko.”

(Kopie 7)

*Marginale winst theorie: de theorie van marginale winst houdt in dat kleine toegevoegde verbeteringen in elk proces samen een significante verbetering opleveren wanneer ze allemaal bij elkaar worden opgeteld.