0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Scheck-In

Duidelijk meer vaatwerk met een derde van het team in de afwaskeuken

De Kochfabrik in Achern

"We verwerken duidelijk meer vaatwerk en ik werk met een derde van het team in het spoelgedeelte."

Hoofd Kochfabrik Didier Bentz voert sinds september 2015 de regie in de showkeuken met loftkarakter – en breidt het repertoire uit met Franse invloeden, waaronder gerechten uit de Elzas die verder gaan dan alleen choucroute.

Schoon vaatwerk is voor de Elzasser van geboorte, die het ambacht op Sylt leerde en al met grootheden als Harald Wohlfart samenwerkte, meer dan belangrijk: "Als ook maar de kleinste vlek op de rand van het bord te zien, ziet de gast al dat mooie eten niet meer!" Gewoon schoon is daarom zijn eis. Eenvoud is echter ook het devies wat betreft bedienbaarheid van de UPster: "Aanraakscherm, noodstopknop – veel meer hebben de medewerkers helemaal niet nodig om de machine te kunnen bedienen!" Dat heeft een positief effect op het werkklimaat, zo weet Didier Bentz zeker, het team werkt zeer graag met MEIKO-technologie. Maar ook het binnenklimaat is veranderd: dankzij de warmteterugwinningstechnologie van de UPster is het al lang niet meer zo vochtig-warm als vroeger. Net als in een showroom presenteert ook de branche zich hier graag.

Van Miele en Hansgrohe tot Duravit en Zeyko zijn bedrijven van de partij, die de professional graag om zijn fornuis verzameld ziet. De thema's design en professionaliteit gaan in de afwaskeuken verder, want: "Tussen de keuken en ons zit slechts een ruit en veelal ruimen de mede-kookgasten ook hun borden op. Mooi als het er daar dan ook zo stijlvol uitziet", is Didier Bentz verheugd over de UPster van de firma MEIKO.

De nieuwste generatie van de doorschuifmachines biedt echter ook aan de binnenzijde sterke waarden: "We verwerken duidelijk meer vaatwerk en ik werk met een derde van het team in het spoelgedeelte", meldt Didier Bentz, die zijn personeel nu elders kan inzetten.