0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Eerst naar boven en dan naar beneden voor de nieuwe MEIKO korventransportmachine

Een nieuwe korventransportmachine voor de RAC-club

RAC Club Page Hero

Een nieuwe korventransportmachine zal in een tiptop etablissement in Londen normaal gesproken via de leveranciersingang aan de achterzijde van het gebouw worden binnengebracht. Maar de nieuwe MEIKO korventransportmachine kwam via de voordeur als een vereerde gast! “Dit was de enige manier om de vaatwasmachine het gebouw binnen te krijgen. De deur wordt doorgaans alleen verwijderd om auto's in de foyer te kunnen exposeren,” zegt Mike Bridger, project sales manager, HCE Foodservice Equipment. Bridger ontwierp en specificeerde nieuwe keukenfaciliteiten voor de club, inclusief nieuwe keuken, opslagruimte, koeling en spoelkeuken. “De MEIKO (vaatwas)machine kwam door de voordeur en daarna 19 steile treden omlaag in de kelderverdieping,” vervolgt Bridger.

“De club kan 10.000 maaltijden per week serveren, heeft zes keukens op vijf verdiepingen en gebruikt veel professionele vaatwasmachines van MEIKO die verdeeld zijn over het hele gebouw.”

 gebruiksvriendelijke besturingstechniek MIKE
MEIKO controletechnologie voor maximale functionaliteit

MEIKO controletechnologie voor maximale functionaliteit

De UPster K-M250 korventransportmachine in de RAC-club kan 125-190 korven per uur verwerken.

Om de ruimte in de spoelkeuken optimaal te benutten, gebruikt Bridger de 90-graden transportband van MEIKO. Deze duwt de afgewassen en gereinigde korven op een beweegbare tafel terug langs de voorzijde van de machine naar de afwasser. De tafel, die ook als opslag voor de korven dient, kan eenvoudig van de transportband ontkoppeld en weggereden worden voor gemakkelijke toegang voor de reiniging. Door de standaard geïnstalleerde energieterugwinning gebruiken alle UPster korventransportmachines restwarmte en stoom om het binnenstromende koude water voor te verwarmen. Hierdoor worden minder eisen aan het ventilatiesysteem gesteld en ontstaat minder stoom waardoor de keuken een aangenamere werkplek wordt.

Het Pall Mall clubhuis in het hart van Londen bevat een uniek aantal accommodaties en faciliteiten om te dineren en te sporten, inclusief het onbetwistbaar mooiste zwembad in Londen. De leden van de club hebben de keuze uit prachtige faciliteiten om te dineren inclusief het mooie Pall Mall restaurant, de Great Gallery en de intieme eetruimte Minstrels Gallery met uitzicht op de Great Gallery. De Brooklands Room in brasserie stijl combineert de traditionele sfeer van de club met hedendaagse service en menu's in een art deco omgeving.