0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Poulet Purée

In restaurant Poulet-Purée wordt grote waarde gehecht aan kwaliteit en die hebben ze bij MEIKO gevonden

Raoult gebruikt al vele jaren MEIKO-machines. In totaal heeft hij er al meer dan 150 geïnstalleerd en hij is erg tevreden met de kwaliteit ervan.

Poulet-Purée is een nieuw restaurant in Parijs. Het biedt plaats aan 400 gasten en is gespecialiseerd in kip- en aardappelpureegerechten. Eigenaar Fabrice Raoult heeft eerder de 300 restaurants tellende keten 'La Pataterie' in Frankrijk opgericht en wil nu een nieuwe keten opbouwen. Poulet-Purée is te vinden op de Île Seguin in Boulogne-Billancourt. Alleen kippen met het keurmerk 'Label Rouge' zijn goed genoeg voor dit restaurant.

Deze kippen groeien langzaam en worden op traditionele wijze buiten gehouden. Ze leven twee keer zo lang als een op de gebruikelijke wijze gefokte kip en ze zijn ook gezonder. De kippen worden gevoerd met granen, zonder genetisch gemodificeerd voer of melkproducten. Elke kip heeft een ring om haar poot met de naam van de fokker; op die manier kan de verbruiker de kip gegarandeerd traceren.

Raoult gebruikt al vele jaren MEIKO-machines. In totaal heeft hij er al meer dan 150 geïnstalleerd en hij iserg tevreden met de kwaliteit ervan. Voor Poulet-Purée komen daar nu een M-iClean UM GiO en een DV 80.2 bij.

"Iedereen volgt zijn eigen smaak en alles heeft een prijs. Kwaliteit is van onschatbare waarde, want hierdoor heeft de restauranteigenaar de zekerheid dat de dagelijkse gang van zaken zonder problemen verloopt", aldus Raoult.

Kwaliteit is een obsessie van Raoult. Kwaliteit van levensmiddelen, service, keuken- en baruitrusting, maar hij let ook heel goed op het water- en energieverbruik. En juist op dit gebied heeft hij al aanzienlijke verbeteringen geconstateerd die te danken zijn aan het intelligentie energiemanagementsysteem van de nieuwe M-iClean.

De geweldige klantenservice en de uitstekende technische deskundigheid van de MEIKO-technici speelden een belangrijke rol bij zijn beslissing.

De GiO-module zorgt voor een stralende glans op zijn wijnglazen, want Poulet-Purée biedt ook een ruime keuze aan wijnen. Raoult hecht daarom grote waarde aan fonkelende, vlekvrije glazen. Ook belangrijk is dat na het spoelen niet gepoleerd hoeft te worden; dat vermindert zowel het aantal gebroken glazen als de personeelskosten.

 Systeem met omgekeerde osmose - GiO-module
Gio Module omgekeerd osmosesysteem - Vaatwastechnologie

De MEIKO GiO MODULE is in verschillende formaten beschikbaar, als aparte compacte unit of als ingebouwd omgekeerd osmosesysteem.