0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Icon Gastronomie

Vers geserveerde vis in een voormalige surfwinkel

Ongedwongen sfeer, verse visgerechten en een uitstekende service – neem plaats bij Herring!

Gerekend onder de top vijf restaurants in Manly, New South Wales, is The Herring Room een visrestaurant dat voortdurend uitstekende recensies behaalt voor zijn hoogwaardige bistro-achtige gerechten die worden geserveerd in een ontspannen omgeving.

Angela Heracleous en Rodney Walsh zijn de eigenaren en hebben eerder het uiterst succesvolle The Sardine Room in Sydney gerund alvorens ze kozen voor deze locatie, wat oorspronkelijk een surfwinkel was, om een restaurant voor de plaatselijke bevolking te beginnen.

“Je kunt zoveel toeristen ontvangen als je wilt, maar het is de plaatselijke bevolking die je bedrijf in stand houdt”, aldus Angela. Zowel de toeristen als de plaatselijke bevolking voelen zich op hun gemak in het restaurant dat door de eigenaar wordt gerund met een echt familiegevoel.

Ondanks dat de surfwinkel is verdwenen, is er nog steeds sprake van een ongedwongen sfeer. Gasten waarderen aspecten als de binnenplaats, de open keuken, de uitstekende service en, uiteraard, het menu.

The Herring Room vermeldt de herkomst van alle zeevruchten, die van lokale visserijen uit Australië en Nieuw-Zeeland afkomstig zijn, waar ze duurzaam en ecologisch verantwoord worden gekweekt. Angela Heracleous is trots op het feit dat ze de meest verse zeevruchten inkoopt bij de Sydney Fish Market. Ze serveert salades met gegrilde Queensland kreeften, hele baby rode snappers met rode Thaise currysaus, en zeevruchtenschalen voor twee personen met lekkernijen waaronder typisch lokale oesters, babyinktvis uit Tasmanië met aioli gemaakt van struikpaprika's, mosselen uit Port Lincoln (Zuid-Australië) in een puttanesca met chili, ansjovis, kappertjes en olijven, en nog veel meer. Haar gasten waarderen de grote verscheidenheid en de hoge kwaliteit van de gerechten.

De beste kwaliteit voedsel moet op de best mogelijke manier gepresenteerd worden.

“We kozen er aanvankelijk voor om vaatwasmachines van MEIKO te installeren omdat we niet tevreden waren met de merken die we hiervoor hebben gebruikt. Sindsdien zijn we altijd erg tevreden geweest met onze keuze.” Wat restauranteigenaren het meest waarderen is de efficiënte levering van perfecte resultaten, telkens weer. Alle drie de vaatwasmachines van M-iClean U bevatten een GiO omgekeerde osmosemodule. Ze hebben er twee aangeschaft voor The Herring Room en een derde voor hun bar genaamd Bar Troubadour, die ook in Manly is gevestigd.

Buiten het feit dat ze weinig geluid maken, zijn de vaatwasmachines enorm eenvoudig te reinigen. Boven alles is het besparen van tijd het grootste voordeel voor hun bedrijf, dankzij het feit dat er veel minder tijd besteed hoeft te worden aan het poleren.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de horecabranche, is Angela Heracleous meer dan tevreden over de service van MEIKO. Het is de beste ondersteuning die ik ooit heb meegemaakt.

“We vinden de omgang met MEIKO uitstekend, van het topmanagement tot de servicemonteurs, wat erg zeldzaam is voor zo'n groot en succesvol bedrijf.”

Ze zijn er wanneer ze nodig zijn, wat een van de grootste krachten is van MEIKO, en dit wordt zeer gewaardeerd door hun klanten.

“Dit is iets wat eigenaren van kleine bedrijven zeker merken en waarderen, en vervolgens zal zorgen voor blijvende ondersteuning. We hebben ons simpel gezegd nooit onbelangrijk gevoeld bij MEIKO!”