0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Dee Why RSL

Een van de grootste clubs van Sydney

Dee Why RSL in Australië

"Wij vinden het belangrijk om over de nieuwste technologie zoals de M-iClean te beschikken, want hiermee is er minder werk nodig om schoon glas te leveren."

De Club Dee Why RSL is gevestigd aan een van de mooiste stranden van Sydney. De club is erg trots op het feit dat ze hun 47.000 leden een uitgebreide food en entertainment deel kunnen bieden. De locatie wordt verhuurd voor verschillende doeleinden zoals bijeenkomsten, zakelijke conferenties, trouwerijen en opleidingen.

Achter de schermen werken Bruce McLean en Greg Costello, die met MEIKO hebben besproken wat er nodig is voor een vaatwasoplossing voor hun jaarlijkse 12 miljoen voedsel- en drankverrichtingen. We hebben 4 restaurants en 6 bars. Als de club groeit neemt ook het aantal couverts dat we dagelijks serveren toe, vertelt Bruce. De geavanceerde technologie in onze keukens en bars zorgen dat we een snelle en goede service aan onze klanten kunnen leveren. Alleen al onze bistro serveert 365.000 couverts per jaar.

De eerste indruk van MEIKO was een gloednieuw, buitengewoon apparaat dat werd geleverd met een volledige back-up.  We kochten eerst drie machines en dat aantal groeit. Aan het einde van het jaar zullen we overal MEIKO-apparatuur hebben. Het is heel belangrijk voor ons om de nieuwste technologie zoals de M-iClean in huis. Het werkt echt heel efficiënt, vergt minder werk om schoon glas te leveren, is erg stil en wordt enorm gewaardeerd door onze medewerkers. We moeten betrouwbare apparatuur hebben. Het is te druk voor defecten.  MEIKO gaat niet kapot, we hebben minder serviceproblemen en door beperkte chemische doseringen blijven de kosten laag. Zoals ik eerder al zei, het product is heel makkelijk in gebruik. 

Ik beveel MEIKO-apparatuur aan omdat het een complete oplossing is. De variaties in hun productassortiment bieden passende oplossingen en geven ons de mogelijkheid om een efficiënt en rendabel product aan onze klanten te leveren. 

Greg regelt de dagelijkse onderhoudskwesties voor alle eigendommen en bedrijven binnen de DYRSL-groep.  Er zijn 7 installateurs die de club soepel laten lopen. Met 12 MEIKO-glazenspoelers en 3 grote korventransportmachines is het heel belangrijk om betrouwbare servicemonteurs te hebben.  Ik zou mijn werkervaring met 'MEIKO Oasis' beschrijven als 'beter dan dit kan niet'.