0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Benugo in Savill Garden

Dubbele korf voor BENUGO in Savill Garden, Windsor Great Park

Fulcrum Commercial Kitchens selecteerde Meiko dubbele korf en tafelmodel GiO omgekeerde osmose spoelmachineoplossingen voor Benugo in The Savill Garden, Windsor Great Park, negen kilometer van Windsor Castle.

De als Klasse I vermelde Savill Garden biedt plaats aan 35 hectare onderling verbonden tuinen waaronder de Hidden Gardens, Spring Wood, de Summer Gardens, de New Zealand Garden, Summer Wood, The Glades, Autumn Wood en de Winter Beds.

De Savill Garden-keuken maakt deel uit van een uniek bezoekerscentrum, met een dak van een houten geraamte (lariks en eik) zonder steunpilaar over een ruimte van 120 m bij 30 m. Het meervoudig prijswinnende gebouw omvat een winkel, broeikas en kwekerij, restaurant, collegezalen en buiten bevindt zich een groot terras met zitplaatsen.

Specialiteit van de keuken is de pizza uit de twee grote koperbeklede, houtgestookte ovens. Hier vindt u meer informatie: www.benugo.com

De locatie is oorspronkelijk voltooid in 2006 om 200.000 bezoekers per jaar te kunnen ontvangen, maar dit aantal is sindsdien verdrievoudigd tot meer dan 700.000 per jaar. In 2017 heeft Fulcrum Commercial Kitchens de overbelaste cateringaccomodaties gerenoveerd.

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

David Burnett, directeur van Fulcrum, gaf uitleg waarom er gekozen is voor een DV 200.2 GiO AirConcept en een FV 40.2 G GiO.

"We wilden de kleine bandtransportmachine vervangen en de belasting in de piekuren vroeg om een robuustere, eersteklas unit. De doorschuifmachine met dubbele korf is geselecteerd om te besparen op water- en energieverbruik, zonder in te leveren op de gevraagde doorvoer voor dit drukke restaurant.

De spoelkeuken had tevens een eigen glazenspoelgedeelte nodig, om al het spoelen van vaatwerk binnen één ruimte onder te brengen.

“We hadden al behoorlijke wijzigingen aangebracht aan de luchthuishouding in dat gebied van de relatief open keuken en dus besloot ik voor de Meiko AirConcept energieterugwinningsoptie te kiezen, zodat we het speciale afzuigkapsysteem volledig konden verwijderen. Hierdoor ontstond een duidelijk minder benauwende omgeving met het nieuwe witte plafond in tegelpatroon, van muur tot muur.

"En als laatste heeft ‘GiO’ omgekeerde-osmose in beide units het werk voor het personeel vergemakkelijkt..."

"... en het potentieel voor kalkgerelateerde problemen geminimaliseerd."

Fulcrum Commercial Kitchens: www.fulcrumkitchens.co.uk

punt2 AirConcept M-iQ
AirConcept

Warmteterugwinning om de luchtkwaliteit te verbeteren en efficient met de energie om te gaan