Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Horeca vaatwastechniek

Keukenwerk gastronomie

Edelstaal is de 1e keuze: simpel. Schoon. Glanzend. Duurzaam.

Er zijn vele materialen binnen de machinebouw, maar wij kiezen steeds weer voor edelstaal. Het is absoluut hygiënisch, duurzaam en heeft een lange levensduur. Een eeuwige grondstof. Dat is uniek. En dat is wezenlijk beter en duurzamer. Tenslotte willen wij alleen het beste voor u in de horeca en voor ons milieu.

Meer informatie

Strijd tegen stoom: waarom koude keukens goed zijn.

Nog steeds zijn veel spoelkeukens warm, benauwd en vol stoom.
Dit moet stoppen! Effectieve energieterugwinning zorgt voor een prima binnenklimaat, voor gezonde werkomstandigheden en daarmee voor gemotiveerd personeel.

Meer informatie

Maak plaats vrij! Elke centimeter telt in de spoelkeuken

In de horeca is de ruimte beperkt, elke centimeter telt. En vervanging van een vaatwasser is vaak een uitdaging wat betreft planning en logistiek. MEIKO neemt deze aan: wij helpen vooraf al met planning software en CAD-techniek. Zo is de weg vrij voor de modernste vaatwastechniek.

Meer informatie

Awards en prijzen
Wij zien graag sterren: bij het eten, bij de service, bij de vaatwastechniek.

Eigendunk stinkt zoals bekend - daarom hebben wij liever dat anderen onze techniek kritisch testen en beoordelen. De lijst met onderscheidingen en awards is lang, neem deze gerust eens door. Dan gaan wij weer even door met ontwikkelen, bouwen en verbeteren. Tot de volgende award.

Offerte aanvragen

Kitchen Innovations Award
Schone oplossingen voor horeca
Succesverhalen
Beleef de geschiedenis van
Service en contact
Ik will graag