0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Black Forest Distillers GmbH

Ziet er goed uit, past bij de stijl van de moderne distilleerderij en spoelt uitstekend

"Tien jaar geleden zou ik de spoelmachine nog achter een afdekking hebben verstopt."

Ze herschrijven niet de geschiedenis van gin, maar vullen deze op geheel nieuwe wijze aan: Alexander Stein en Christoph Keller. De gin uit het Zwarte Woud 'Monkey 47' van de Black Forest-distilleerderij heeft al een lange lijst met prijzen gewonnen. Bij een van de belangrijkste uitreikingen is Monkey 47 benoemd tot de beste gin ter wereld (International Wine & Spirits Competition)!

En wie de wereldberoemde drank uit het Zwarte Woud mag proeven, belandt in een ware win-ginsituatie: uitnodiging voor een bezoek aan het nieuwe bureau van de Black Forest-distilleerderij in Stuttgart met ravioli en gin. En omdat er zo'n waarde wordt gehecht aan design, is de uitnodiging voor een bezoek aan een vanuit design-oogpunt indrukwekkende locatie: het seinhuisje aan Westbahnhof 7 in Stuttgart. Hier, waar ooit de typograaf, ontwerper en auteur Kurt Weidemann (logo voor Porsche, Zeiss, Deutsche Bahn etc.) woonde, hebben de professionals uit deze wereld de kans om de gin uit het Zwarte Woud te proeven.

"Tien jaar geleden zou ik de spoelmachine nog achter een afdekking hebben verstopt", geeft Alexander Stein toe. Perfectionistisch als hij is wanneer het gaat om design, van zijn bijdrage aan het Monkey-etiket tot de bruine fles, van verhalen vertellen tot fotoshoots, heeft Alexander Stein toch voor de M-iClean-spoelmachine gekozen. Deze ziet er goed uit, past bij de stijl en spoelt uitstekend. MEIKO wil iedereen bedanken voor deze ongelofelijke co-branding!