0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

KLM Inflight Catering

KLM Inflight Catering werd overtuigd door de service van MEIKO

"Het is de MEIKO-technici gelukt om de werkzaamheden in de spoelkeuken op een minimale ruimte uit te voeren, zodat wij op een normale manier verder konden werken"

"Wij gebruiken op deze locatie momenteel de uitrustingen van verschillende fabrikanten door elkaar heen en het MEIKO-systeem liep al vier jaar langer dan oorspronkelijk gepland was. Het spoelde nog altijd goed en het was ons vooral opgevallen, dat de service- en onderhoudsondersteuning van MEIKO vergeleken bij de concurrentie altijd snel en efficiënt had gewerkt.",, meldt Hans van der Salm, KLM Catering Services Unit Manager, Europa Flow.

"Om dit nog eens te benadrukken: wij moesten onze klanten tijdens de installatie van het nieuwe systeem volledige service bieden, ook bij het vaatwassen. Het is de MEIKO-technici gelukt om de werkzaamheden in de spoelkeuken op een minimale ruimte uit te voeren, zodat wij op een normale manier verder konden werken. Zij werkten ook 's nachts om de opdracht op tijd af te kunnen krijgen. Dat zou niet elke leverancier doen!"

Ze hebben voor ons onder meer transportbanden en tafels omgebouwd om het bedieningsgemak te verhogen

"MEIKO heeft de spoelkeuken ook in ergonomisch opzicht verbeterd. We zijn zeer tevreden met onze twee M-iQ-bandvaatwassers. Ze hebben voor ons onder meer transportbanden en tafels omgebouwd om het bedieningsgemak te verhogen. Wij zijn ons er terdege van bewust, dat het werk hier zwaar is en er geen pauzes zijn.

Bij het oude systeem moesten de medewerkers soms bijna 90 cm ver reiken en daarbij de armen en de rug buigen. De gemiddelde leeftijd van het personeel ligt bij 47 jaar. We zullen het nieuwe systeem ook over tien jaar nog gebruiken, maar dan zullen de medewerkers gemiddeld 57 jaar zijn. We hadden gewoon een nieuwe installatie nodig om de belasting tijdens het werk te verlichten en vooral het strekken en buigen terug te dringen."

Een door KLM Catering Services in samenwerking met MEIKO ontwikkeld doseersysteem voor chemicaliën garandeert perfecte reinheid bij minimale inzet van hulpbronnen.

KLM heeft haar locatie op het "platform", op slechts een paar meter afstand van de vliegtuigen op de luchthaven Schiphol, en is met 85 hoogladers, die dagelijks 50 intercontinentale vluchten en 280 vluchten binnen Europa verzorgen, de grootste inflight-caterer van Nederland.