0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

The Principal Manchester

Het toonaangevende hotel in Manchester maakt gebruik van de UPster vaatwasser

The Principal Manchester opende in november 2016 na een renovatie van £ 25 miljoen van de voormalige Palace Hotel Manchester door Principal Hotel Company. Een deel van die investering ging naar een nieuwe vaatwerkspoelmachine voor de keuken.

De vaatwerkspoelmachine Meiko UPster K-M250 was net op tijd voor kerst geïnstalleerd. De uitdaging van het werken in een neogotisch gebouw (in 1891 ontworpen) was dat de vaatwerkspoelmachine uit elkaar gehaald moest worden voordat deze naar zijn bestemming gedragen kon worden.

De distributeur van cateringapparatuur Equipt to Cook uit Surrey heeft het project beheerd. 

“We waren onder de indruk van de snelheid waarmee Meiko levert en met hun voorbereiding voorafgaand aan de installatie,”

zei Yvonne Martin, algemeen directeur bij Equipt to Cook. Het gebouw is mooi maar heeft ook zijn eigenaardigheden. ’Het team van Meiko heeft een grondig locatieonderzoek uitgevoerd en de route goed gecontroleerd om voor een probleemloze installatie te zorgen.”

The Principal Manchester is gevestigd in het hart van de stad en is een grade II listed building (gebouw van speciaal belang) met 270 gastenkamers, waar wel 1000 gasten in kunnen verblijven. Verder beschikt The Principal Manchester over de grootste hotelbalzaal in het noordwesten van Engeland.