0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Icon Hotel Industrie

Korventransportmachine van MEIKO voor het NOBU Hotel in Londen

Nieuwe vaatwasmachines garanderen een minimale warmteafgifte naar de (spoel)keuken

NOBU HOTEL London Page Hero

Catering Equipment Solutions bood het Nobu Restaurant & Bar en de keuken en bar van de lobbylounge een uitgebreide service, waaronder het ontwerp, de installatie en de inrichting van de keuken en andere facilitaire voorzieningen. Een sleutelonderdeel hiervoor was de UPster-K korventransportmachine van MEIKO, die dichtbij de hoofdkeuken in de kelder werd geplaatst. Anna McNamara, AD van CES, zegt: “De klant eist niets minder dan het allerbeste op het gebied van vaatwassers. En we hadden ook niet alleen een machine nodig die de vaat deed, maar die tegelijkertijd andere voordelen met zich mee bracht.

“De UPster K-M250 van MEIKO neemt het wassen van het vaatwassen op overtuigende wijze op zich, maar heeft daarnaast de belangrijke functie dat het de warmte en de stoom rondom de machine kan opvangen, waardoor er minder geventileerd hoeft te worden en het afwassen in een prettige omgeving kan plaatsvinden.”

Het tot een minimum beperken van de warmteafgifte van de keuken in de kelder en de facilitaire ruimtes was een cruciaal onderdeel tijdens het project, om zo de noodzaak van ventilatie en de mechanische en elektrische infrastructuur te verminderen.De ontwerpers van CES maakten ook gebruik van koeling ‘op afstand’ om restwarmte naar buiten te geleiden. De compressors bevinden zich buiten de keuken en zijn via speciale buizen verbonden met koelkasten en vriezers. De korventransportmachine van MEIKO met interne energieterugwinning is compact en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en hoogwaardige waskwaliteit. De belangrijkste functie van de UPster K korventransportmachines is de interne energieterugwinnning waarmee hun eigen reststoom wordt opgevangen, zodat er zo min mogelijk warmte in de (spoel)keuken terechtkomt, en  het werken in deze ruimtes prettiger wordt.