0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Hotel Bell Rock Europa-Park, Rust

Een marathon voor de afwastechnologie van Meiko: zo'n 130.000 mensen bezochten in 2013 de restaurants van het vier-sterren hotel Bell Rock.
Met 225 kamers waarvan 35 suites, is Bell Rock de nieuwste van de vijf vier-sterren hotels in het Europa-Park Hotel Resort in Rust, Duitsland.
Goede maaltijden en accommodatie in koloniale stijl is het motto van het hotel met een origineel thema, dat als doel heeft de gasten een reis te laten ervaren naar de eeuwen die achter ons liggen.

“We hebben een nieuw licht geworpen op de bekende resultaten van zeevaarders en pelgrims in koloniale tijden, met een waarheidsgetrouw maar ook eigentijds randje dat uniek is bij het Bell Rock”, zegt Frank Müller, hoofd van 'Food and Beverage Operations' bij het Hotel Bell Rock.
Van de vier suites in de vuurtoren en de luxe familiekamers tot aan de gastronomische lekkernijen in de restaurants, gasten worden uitgenodigd in de voetsporen te treden van de grondleggers die als eerste in New England aankwamen.

Het hotel heeft drie restaurants die verschillende keukens aanbieden: het “Captain's Finest” à la carte restaurant, het “Harborside” buffet restaurant en het “Ammolite” gastronomisch restaurant, dat een Michelin ster heeft gekregen en 16 Gault Millau punten.
Wie nog even wil doorgaan na het genot van een van deze culinaire ervaringen, kan kiezen uit drie bars: de “Spirit of St. Louis”, dat overdag koffie en thee aanbiedt en 's avonds cocktails, de Amerikaanse “Coca-Cola Lounge”, of de “Havana Lounge” met een aanbod van whisky en sigaren.

Met de à la carte-, buffet- en gastronomische restaurants, heeft het Hotel Bell Rock veel faciliteiten nodig voor het bereiden van voedsel, dus bevat de kelder een banketbakkerij, een bereidingskeuken, ontbijtkeuken en een ruim assortiment aan keukenuitrusting voor het Ammolite. Op kelderniveau is ook de afwasruimte dat de afwas van alle restaurants krijgt. Uitgerust met een vaatwasmachine voor potten en pannen, een voor glazen en de M-iQ-vaatwasser, speelt dit punt een centrale rol in de reinheid en hygiëne van het Bell Rock.

In 2013 aten meer dan 130.000 mensen in de restaurants van het hotel; ieder van hen gebruikt vijf of zes stuks servies en drie of vier stuks bestek alleen al voor het ontbijt, en later op de dag volgt het servies van de conferentieruimtes van het hotel in de middag en glazen, servies en bestek van de avondmaaltijden.
“De ruimte voor de afwas werkt 24 uur per dag op volle kracht”, zegt Frank Müller. “Als het hotel op zijn drukst is, is het personeel voor de afwas meestal tot 2 uur 's nachts bezig met hun werk.”
De enige afwas die ergens anders wordt schoongemaakt, zijn de glazen van de bars, die in de Meiko-machines onder de bar ter plekke worden schoongemaakt en meteen weer gebruikt worden.

“We vertrouwen op Meiko omdat het betrouwbaar is, energiebesparend en het vermindert ons gebruik van middelen- niet alleen bij Bell Rock, maar ook in vele andere restaurantgebieden en hotels “, zegt Müller, die de voordelen van M-iQ prijst, dn met name de geweldige schoonmaakresultaten en het economische gebruik.