0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Grand Hyatt Dubai

De keuze voor MEIKOs M-iQ was in elk opzicht een aanwinst

De eerste M-iQ in de Verenigde Arabische Emiraten werd in het Grand Hyatt geïnstalleerd.

Twee automatische baktransportspoelmachines werden in het Market Café Restaurant en in de hoofdbanketkeuken geïnstalleerd. In het Market Café is plaats voor 250 gasten. De banketkeuken verzorgt twee balzalen en meer dan 2000 gasten.

Het hotel bezit 674 kamers en daarnaast 14 restaurants en bars die verschillende specialiteiten aanbieden: van de Indische via de Italiaanse keuken tot aan steaks in New Yorkse stijl, sushi en sashimi. Het hotel ligt op een terrein van bijna 150.000 vierkante meter midden in een landschapstuin direct aan de elegante Dubai Creek.

Omar Bahar, General Manager van TSSC (Technical Supplies and Services) dat de machines heeft geleverd en geïnstalleerd, zegt hierover: "De in het Market Café geïnstalleerde automatische spoelmachine spoelt zowel glazen als servies. Daarom hebben we geen twee afzonderlijke spoelmachines meer nodig.

Voordat MEIKO de M-iQ-machines introduceerde, was het normaal gesproken dat we servies en glazen apart moesten spoelen om goede resultaten te bereiken. Het water dat voor het spoelen van het servies werd gebruikt, liet namelijk watervlekken op de glazen achter.

Maar MEIKO heeft het systeem van de GiO-omkeerosmose-waterbereiding in de M-iQ serie geïntegreerd. Het in de machines ingebouwde systeem bewees zich als bekroond recept als het aankomt op vlekkenvrije, fonkelende glazen. Het verwijdert calcium en tot 98% van alle uit het water komende deeltjes van mineralen. Zo worden glazen en bestek, servies en keukenhulpmiddelen onberispelijk schoon.

Ook de stoomemissies zijn bij beide machines zo laag dat we geen ventilatiekappen nodig hebben."De klimaatregeling is in elke zone volledig voldoende om voor een aangename werksfeer te zorgen. Daar komt nog bij dat deze machines 33% minder water en reinigingsmiddel nodig hebben dan vorige modellen, terwijl de spoelresultaten dankzij het hogedruk-spoelsysteem ongeveer 30% beter zijn. Deze prestatie kan gewoon niet worden overtroffen!"