0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Icon Hotel Industrie

Bürgenstock Resort – First class ook wat betreft de vaatwastechniek

Meer dan 40 vaatwasmachines zorgen voor een uitstekend verloop van de processen en excellente wasresultaten

Het Bürgenstock Resort is synoniem aan hotelcultuur van de buitencategorie. Deze „parel van wereldfaam“ ligt tegen de glooiing van de Bürgenstock gevleid en ontvangt de gasten van de 383 kamers en suites evenals 68 residence-suites met een grandioze blik op de Vierwaldstättersee. Omkaderd door een coulisse bestaand uit het bergpanorama van de voor-alpen, is hier niets te vinden dat het predicaat "premium" onwaardig is. Of het nu gaat om politici van wereldklasse of de hoogste trap der hollywood-sterretjes: ze kwamen sinds de oprichting rond 1870 niets tekort of besloten zelfs – zoals Audrey Hepburn – helemaal hier te gaan wonen.

De heropening van het Bürgenstock Resort is de grootste opening van Zwitserland, misschien zelfs de grootste van heel Europa. De vier hotels laten geen enkele eis onbeantwoord: van fantastische spa-suites, via een golfbaan met bergpanorama, tot een eigen bioscoop en uitstekende vergaderzalen. Het hart wordt gevormd door de in totaal tien restaurants en twee bars, die elke gast met verschillende werelden en de daarbij passende culinaire highlights betoveren.

Ook hier alleen topniveau – bijvoorbeeld met Marc Haeberlin in het restaurant ´Ritzcoffier´, in de ´Sharq Oriental´ uit "Duizend-en-een-nacht" of de oostelijke magie van de zijderoute in de ´Spices Kitchen´ met showkeuken en terras boven het meer. Daarbij komt nog de catering, die ook bij 1500 gasten aan de allerhoogste eisen voldoet.

Bij dit soort ordes van grootte en dergelijke eisen, is ook bij de vaatwastechniek, de desinfectietechniek en de afvoer van voedselresten alleen premium kwaliteit voorstelbaar. Uitstekende wasresultaten, betrouwbaarheid en efficiëntie zijn daarom een absolute vereiste. "Wij hebben een toppartner nodig" zo vat Mike Wehrle, Culinary Director van het Bürgenstock Resort, het samen. Na vergelijkend onderzoek was het duidelijk: "MEIKO was verreweg de beste partner voor ons", aldus Wehrle.

Met meer dan 40 vaatwasmachines en voedselresteninstallaties uit het gehele assortiment staat MEIKO garant voor een probleemloze logistiek en excellente spoelresultaten in het hele Bürgenstock Resort. Dankzij de compacte constructie en de individuele ruimteconcepten kon MEIKO nog meer scoren, vooral omdat door de omgekeerde osmose het enorme aantal schitterende glazen niet meer gepoleerd hoefde te worden. Zonder een buitengewoon goede service is een dergelijk prestatie bijna ondenkbaar, want het Resort is 24 uur per dag in bedrijf. Permanente operationele beschikbaarheid evenals snelle en uiterst professionele hulp zijn een absolute must als er technische problemen optreden.

Het Bürgenstock Resort verduidelijkt hoe perfect afgestemde vaatwastechniek ook aan de hoogste eisen kan voldoen en zo de grootste logistieke uitdagingen aankan. Zo staat een uitzicht op de zonsondergang over de Vierwaldstättersee op een van de indrukwekkende terrassen van het resort niets meer in de weg.

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

 gebruiksvriendelijke besturingstechniek MIKE
MEIKO controletechnologie voor maximale functionaliteit

MEIKO controletechnologie voor maximale functionaliteit