0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Botany Bay Hotel

Dubbele doorvoer dankzij nieuwe M-iClean HXL-vaatwasmachine met dubbele korf

De perfecte bestemming voor een vakantie aan de kust van Kent

Het Botany Bay Hotel in Broadstairs is gelegen aan de indrukwekkende klif van Kingsgate en is de perfecte bestemming voor een verblijf aan de kust van Kent.

In het stijlvolle gebouw aan de kust, dat eigendom is van de onafhankelijke familiebrouwerij en pubketen Shepherd Neame, kan het bij tijden behoorlijk druk zijn. Het beschikt namelijk over een groot restaurant en bars, 30 slaapkamers, evenementenruimtes met 100 of 25 zitplaatsen en een aantal grote terrassen.

Chef Ontwikkeling Simon Howlett wende zich daarom tot MEIKO toen hij de vaatwasvoorzieningen voor het keukenteam wilde verbeteren.

Simon vertelt: “Het probleem was dat onze spoelkeuken zeer compact is en niet aan de vereisten voldeed. Daarom moesten we op zoek naar een betere oplossingˮ.

Rauhe Umgebung: die Küste von Kent
Blick vom Botany Bay Hotel in Broadstairs auf die Küste von Kent
Restaurant in het Botany Bay Hotel
Restaurant in het Botany Bay Hotel

Verdubbeling van de doorvoer – Besparing van de kosten

“MEIKO adviseerde ons dat we de doorvoer van de oude doorschuifmachine konden verdubbelen door over te stappen op de nieuwe M-iClean HXL-vaatwasmachine met dubbele korf.

Dat was vanuit ons perspectief echt de juiste suggestie. De nieuwe vaatwasmachine beschikt over de compacte afmetingen die wij nodig hebben. Deze past perfect in de omgeving en biedt de verhoogde doorvoer waar we behoefte aan hadden.

Het arbeidsproces rond het vaatwassen is aanzienlijk verbeterd – net waar we op zaten te wachten. Het is altijd ons doel te investeren in apparaten waarmee onze teams efficiënter kunnen werken. De automatische kap zorgt voor betere arbeidsomstandigheden voor het personeel en de energiebesparing is een ander groot voordeel.

Na de ombouw van de vaatwasmachine was de maand augustus erg druk, bijna net zo druk als vorig jaar, wat niet veel pubeigenaren kunnen zeggen! Het initiatief ʻEat Out to Help Outʼ van de regering heeft ons echt geholpen door voor meer handel te zorgen. Zo wisten we in augustus een recordomzet te bereikenˮ.

Inbouw van de nieuwe vaatwasmachine met dubbele korf

De inbouw en renovatie van de spoelkeuken werden uitgevoerd door Kent Catering Service, verkooppartner van MEIKO.

“Voor de sluiting als gevolg van corona begonnen we al met de ombouw en na de lockdown werden de werkzaamheden hervat om de pub te kunnen openenˮ, zegt Paul Simpson, verkoopleider bij Kent Catering Service.

“De nieuwe vaatwasmachine heeft een maximaal vermogen van 120 korven/uur dan wel een doorvoer van ca. 2000 borden en is geschikt voor zowel grote pannen en dienbladen als voor glaswerk, bestek en servies. De spoelkeuken werd aangepast om dit hogere spoelvolume en het bijbehorende toegenomen aantal bewegingen van het personeel tijdens het in- en uitruimen mogelijk te maken. De spoelkeuken beschikt bovendien over een nieuw sorteerstation, extra planken en een voorspoelbak die naast de M-iClean HXL is aangebrachtˮ.

Vaatwasmachine met dubbele korf M-iClean HXL van MEIKO
De M-iClean HXL van MEIKO zorgt voor een hogere doorvoer in de spoelkeuken

Meer informatie over het Botany Bay Hotel: www.BOTANYBAYHOTEL.co.uk

www.kentcateringservice.co.uk

Aanbevolen producten