0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Berlin Marriott Hotel

Marriott overtuigt van perfecte schoonmaakprestatie

Het Marriott Hotel in Berlijn

"Van wijn- en waterglazen naar bier- en cocktailglazen, alles komt er precies zo uit zoals zou moeten- hygiënisch en kristal helder."

We wassen elke dag honderden glazen van het restaurant in de
M-iClean. Naast het geven van perfect schone resultaten, is deze hoogstaande vaatwasser ook in staat om te voldoen aan de meest zware eisen. Met het intuïtieve touch display en weergave van de voortgang van het programma, vermindert de M-iClean potentiële kansen op fouten door elke fase van de wascyclus duidelijk weer te geven. De duidelijke LED indicator handgreep die blauw, groen of rood licht geeft, zorgt ervoor dat de gebruikers precies kunnen zien in welke face de machine zich bevindt, zelfs vanaf een afstand. Als Hoofd Techniek kan ik inzien hoe handig dit is, omdat dit het team een visuele indicatie geeft van wat de machine aan het doen is, zonder hun werk te moeten onderbreken. De M-iClean heeft enkele zeer handige functies, zoals het geïntegreerde wassysteem met gecombineerde was- en spoelarm en de roestvrijstalen reiniging- en naglansmiddel leidingen. Deze onderdelen waren eerder gevoelig voor corrosie, maar nu niet meer!

Meiko heeft duurzaam materiaal gebruikt voor de M-iClean om de noodzaak tot reparaties significant te verminderen. Ook blinkt het uit wat betreft schoonmaakresultaten. Van wijn- en waterglazen naar bier- en cocktailglazen, alles komt er precies zo uit zoals zou moeten- hygiënisch en kristal helder.

Wij gebruiken alleen Meiko in ons bedrijf. We hebben een M-iQ, verschillende pot- en pannenwasmachines en ook vele van de voorlopers van de M-iClean. Als en wanneer deze glazenwasmachines uiteindelijk het eind van hun leven bereiken, zullen we ze exclusief vervangen door de innovatieve nieuwe M-iClean machine.