Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Hotellerie

Awards en prijzen
Volledige sterrenkwaliteit: bij de sfeer, bij de service, bij de vaatwasmachine.

Eigendunk stinkt zoals bekend - daarom hebben wij liever dat anderen onze techniek kritisch testen en beoordelen. De lijst van onderscheidingen en awards is lang, neem de lijst gerust eens door. Wij gaan dan weer even door met ontwikkelen, bouwen en verbeteren. Tot de volgende award.

Offerte aanvragen

Kitchen Innovations Award
Küche Award 2017

Als het om reinheid gaat: niets aan het toeval overlaten!

De hygiënevoorschriften in de horeca vullen ordners, controles vinden regelmatig plaats: en dat is ook goed. Want de gast heeft recht op absolute hygiëne. MEIKO bepaalt de stand van de vaatwastechniek vandaag de dag – en biedt pure hygiëne. Zo bevindt u zich altijd aan de veilige kant: tevreden gasten, vol hotel.

Meer informatie

Vertrouwen komt met de tijd: 90 jaar MEIKO ervaring.

Er zijn veel aanbieders op de markt en soms is het maken van de juiste keuze moeilijk. Met MEIKO staat u aan de veilige kant: excellente techniek plus service en advies plus 90 jaar ervaring. Daar kunt u op bouwen.

Meer informatie

Soms vindt de beste communicatie geheel zonder woorden plaats.

Het personeel in het hotel is veelzijdig en kleurrijk - goed dat MEIKO machines alle talen spreken. Overzichtelijke, intuïtieve bediening is het signatuur van de professionele vaatwasmachines van MEIKO. Voorsprong door eenvoud.

Meer informatie

Succesverhalen
Beleef de geschiedenis van
Schone oplossingen voor Hotels
Service en contact
Ik will graag