0
Winkelwagentje
Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

One Event Management

Meerdere offertes werden aangevraagd voor een nieuwe vaatwasmachine en die van MEIKO was niet de goedkoopste.

Paul Brain is Hoofd Logistiek bij One Event Management. Hij schreef bovenstaand commentaar aan MEIKO’s Regionale Verkoopdirecteur voor de Midlands, Peter Nimmo, na de installatie van een nieuw korftransportsysteem in One Event's centrale productie-eenheid en evenementenverhuurbedrijf.

Brain vervolgt: "MEIKO nam de moeite om klanten te bezoeken en tot in de details hun offerte toe te lichten. Andere bedrijven belden ons gewoon op om te vragen wat we van de offerte vonden..

"Locatiebezoeken om vergelijkbare systemen in bedrijf te zien hebben meerdere knelpunten in ons eisenpakket blootgelegd. Een waterbehandelingssysteem op basis van omgekeerde osmose heeft zichzelf verkocht door de besparing op loonkosten. Na een evenement moeten we bijvoorbeeld soms wel 20 mensen inhuren voor het poleren van glaswerk, een investering van £7.000 werd daarom als redelijk beschouwd. MEIKO’s aanbod met uitgebreide garantie was inderdaad het meest aantrekkelijk, er was niemand die aan MEIKO's prijsniveau kon tippen."

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

 Waterbehandeling proces
Waterbehandelingsmethodes - Voordelen, Vergelijking, Technologieën

Water gaat bij het reinigen niet altijd dezelfde weg. Sommige van de mineralen kunnen het resultaat belemmeren door de bekende lelijke en onsmakelijk ogende sporen op glazen en bestek achter te laten.

MEIKO heeft daarna ook het vaatwassysteem geleverd voor One Event's rivierboot The Silver Sturgeon.

"Dat proces verliep naadloos," gaat Brain verder. 'Het installeren van een nieuwe vaatwasser op een rivierboot zou altijd problematisch zijn, maar Meiko heeft een voorsprong op zijn concurrenten door hun korte reactietijd en doordat ze vooruitdenken om zo te helpen problemen op te lossen voordat ze échte problemen worden."